-Alexandar-- wrote:RRRRRRRR wrote:A vazda je bilo goveda,samo sto je problem sto ih je iz dana u dan sve vise! Nema nam druge nego da se kupuju sto deblji konopi za pogadjanja i trgovine! Jebiga!
Moj odgovor na ovo nije bio dozvoljen...a ovo sto je on napisao je pogresno shvaceno....svasta...
Ja sam mnogo puta slao poruku i molio da se zakljuca ili izbrise cijeli oglas...da ne bi mnogi odje pricali svakakve gluposti i komentarisali bez potrebe...ali od toga nista...
A sto se tice bana,slobodno mi ga rokni,ako sam to zasluzio,ali ga onda i drugima podjeli...

RRRRRR se izvinuo i rekao da je pogrijesio sto se umijesao. Pri tome nije nikoga odredjeno i jasno nazvao "govedinom smrdljivom" ili kako vec. I dalje govoris da odje "mnogi pricaju gluposti" i trazis da se nesto obrise i gura pod tepih. Na svim forumima kojima se bave oglasima postoji obicno tema u kojoj drugi ljudi ocjenjuju prodavce i trgovce i poslovanje sa njima.
Ako se prodavac u poslednjem trenutku predomislio, onda svi ostali treba da znaju da to mogu ocekivati prilikom sledece trgovine sa njim. Isto tako, da neko uzme neku stvar, a ne da novac za nju, sto bih ja trebao da uradim? Da obrisem topic, da se ne zna za to?
Predlazem ti da se izvines, i ti i ovaj momak sa nickom Dakar_servis jer nije u redu da pise "mene ne interesuju vase gluposti", jer ljudi sa kojima prica niti pricaju gluposti, niti su glupani da bi im neko govorio da pricaju gluposti.
I ajmo dalje onda, sve ok, nema potrebe da se produzava bilo kakav konflikt, sve je u redu.
I kad stojim tesko me pratiti...