Tunel Sozina - UPDATE strana 5 - u najavi smanjenje cijene

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Locked
cicija
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Yamaha X-MAX 250

Re: Tunel Sozina - UPDATE strana 5 - u najavi smanjenje cije

Post by cicija »

EDIT: izvinjenje, nisam se naspao jutros pa pricam bezveze...ignorisite moj post.
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

Madza wrote:Ja sam zajedno sa svima urgirao da se smanji cijena sozine i isti digao protest sa ostalima na trg da se skinu znakovi zabrane!Za moto zajednicu ja sam bar nesto vise od udaranja po tastaturi napravio i imam pravo da nesto recem.

Isti mi na ovom forumu nismo izasli da cistimo snijeg nego nas je 6-7 i jos 2-3 koji nisu bikeri cistili,a ostali...dje su?
Dje narod kad se snijeg cistio,dje je kad se hrana slala,dje je kad se krv daje,djeca pomazu...
Madža, svaka tebi čast, ali ja đe god se okrenem čujem istu kuknjavu, "neće ovaj narod" - svako je kao nešto iznad toga, svako bi ali "narod neće i ne valja". Da se svi koji to pričaju okupe najedno, ne bi 10 ljudi ostalo na drugu stranu. Pa koji je to onda narod koji ne valja, možda ovih 10 što su ostali jebu svakoga?

A čistio sam i ja snijeg itekako, sklanjao krše i kastrio drače oko puteva, davao krv i učinio još komad toga, ne zato što mi treba bilo čije priznanje, niti zato što me neko toljagom ćera.
I mene su, isto kao i to tebe, neki gledali kao ludog, ali neki su mi se i pridružili. Pa se na kraju nešto korisno i napravilo, neki su ljudi viđeli da se i to može i da nije sramota, sljedeći put će i neko od njih nešto učinjet. Drugoga načina nema.

Konačno, ne bih da se svađam i izvinjavam se ako ton mojih poruka djeluje nabusito, arogantno i uvredljivo prema bilo kome, nije mi to namjera. Ponekad napisani tekst "zvuči" drugačije nego što čoek misli dok to piše.
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

U pravu si,ali umjesto da se ugledaju na nas oni nam se posprdavaju...na karju krajeva sto ja pjenim,ja cu kako ja znam a ostali neka kukaju.Imas pravo mnogi samo pricaju pricu.
Uzela je tema veci obim,ali da smo zdravo,ja samo zelim neko da krene kao mi ovdje na forumu jer ovdje stvarno ima extra likova!
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

Madza wrote:U pravu si,ali umjesto da se ugledaju na nas oni nam se posprdavaju...na karju krajeva sto ja pjenim,ja cu kako ja znam a ostali neka kukaju.Imas pravo mnogi samo pricaju pricu.
Uzela je tema veci obim,ali da smo zdravo,ja samo zelim neko da krene kao mi ovdje na forumu jer ovdje stvarno ima extra likova!
Ostaje za utjehu da se ne sprdaju svi, neko se i pridruži :)

Aj' da iskuliramo, očito smo svi nervozni zbog drugih stvari a ne jedni zbog drugih. :)

Image
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

ja vidju e ve je nevozenje zimus totalno trsilo .... evo dani evo sunce nekate djeco moja ;)
risk,is what makes life worth living.
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

p.s. vele da je davanje krvi dobro da opane pritisak, pa ono ddk i slicno ...............
risk,is what makes life worth living.
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

VUCE...znam ja odlicno sto je crna gora a i sto su pojedini crnogorci.ne pisam ja po nikome i ne sjedim dokon doma i nije mi dosadno ka pojedinima.ja sam iznio moje misljenje sto se tice sozine...a osvrnuo sam se i na ostale ,,sitnice,,...svak ima pravo na svoje misljenje.a ono sto pojedinac uradi pozitivno,nemoze da promjeni kompletnu stvar...nazalost...jer su takvi pozitivci obicno u manjini.a ti VUCE mogo bi birat malo rijeci jer ako ti se pisa,odi u kondut a ne na forum.u sustini ovakve rasprave bi mogle trajat do besvjesti,tako da je najbolje da i ja kazem kraj ovoj temi...da smo mi zdravo...i da ovo iscekivanje boljeg sutra ne traje jos 20 godina.
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

čudo što sve sunce, fino vrijeme, i ponovna vožnja motora može da donese. :!: :?:
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

proljece je cudo :shifty: :think:
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS