P:Tomos Cross 50 Junior

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Endurio
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.

Re: P:Tomos Cross 50 Junior

Post by Endurio »

Nećete valjda da napravite problem među najsložniju družinu ljudi.

Ti mali Alexandar ne prduckaj više i ne kaljaj duh, toleranciju, ugled i status slobodnjaka na motore. A vi ostala braćo iskulirajte grešnika tinejdžera što se napatio, pa dako batali (da ga đao ne izije zaludu), a vjerovatno je dobar momak no se prepuštio malo glupostima. neka maljiii.

Mir
-Alexandar--
Grijač guma
Grijač guma

Post by -Alexandar-- »

Endurio wrote:Nećete valjda da napravite problem među najsložniju družinu ljudi.

Ti mali Alexandar ne prduckaj više i ne kaljaj duh, toleranciju, ugled i status slobodnjaka na motore. A vi ostala braćo iskulirajte grešnika tinejdžera što se napatio, pa dako batali (da ga đao ne izije zaludu), a vjerovatno je dobar momak no se prepuštio malo glupostima. neka maljiii.

Mir

A ti ... dobro se najedi i prijatno ti bilo ....ostavi se ti mene i djao tebe izijo zalud ili ne nije bitno .......
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

ja bi da se svi sutra sastanemo kod Acike naseg dobrog i rijesimo to ajde da napravimo kolektivnu makljazu pa kom opanci kom obojci i ja sam jako nervozan u zadnje vrijeme a ocemo li
1+
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
Endurio
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.

Post by Endurio »

-Alexandar-- wrote:
Endurio wrote:Nećete valjda da napravite problem među najsložniju družinu ljudi.

Mir

A ti ... dobro se najedi i prijatno ti bilo ....ostavi se ti mene i djao tebe izijo zalud ili ne nije bitno .......
Neka', oću da čujem ovaj dnevnik sine!
Mani se gluposti i neka ti kudžalice. Dobro je to stari više.

Mir
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Sad cu vi Radzu zvat!
14:23
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Što ti reći a da već nisi sam o sebi rekao moj alexandre , do sad smo viđeli da si pametan a sad vidimo da si jak i moodat :D . Ja sam postavio :D i to komada 2 i prijetio nijesam već mi je bila namjera da začepim nos ako se sretnemo :lol: u naredna dva dana jer srećom samo toliko pamtim gluposti . Tako dragi dječače idi smilim Bogom jer si promašio sve što se može promašit pa i to da ću se svađat ili bit sa nekim. tako još jednom živio
+1389+
-Alexandar--
Grijač guma
Grijač guma

Post by -Alexandar-- »

....

Ovo nije način na koji se razgovara na ovom forumu. Drži se pristojnog ponašanja. Moderator je obrisao tvoj post jer prelazi granice normalnog ponašanja.
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

,,ZALIM VAS SVE DO JEDNOGA,,....A KOGA TI ZALIS....KAD SI U MANJINI.PA I CORAVI I LUDI BI VIDJELI I UKAPIRALI KAKO CASNO I POSTENO PRODAJETE OVAJ MOTOR......NO COMMENT...
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Ban.
14:23
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

Bandit wrote:Sad cu vi Radzu zvat!
hahhahahahah Radza je zauzet valjalo se taj glicerin promjenit hahahahah :lol: :lol: :lol:
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
Locked