Znate ono pravilo da kada nailazite na pjesacki prelaz ,,gadjate'' izmedju zebri jer u slucaju da trebate zakocit ili nesto slicno bolje da ste na neofarbanoj povrsini?
To pravilo mozete od danas u Budvi (centru) zaboraviti.
Naime, mjesto na kojem se nalazi pjesacki prelaz je sada u cjelosti prefarban i to plavom bojom, pa onda preko te plave boje se nalaze bijele zebre. Kakav je kvalitet te plave boje, da li je klizava kao sto su do sada stavljali bijelu boju ... vidjecemo ...
Novi pjesacki prelazi u Budvi ...
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Novi pjesacki prelazi u Budvi ...
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
Re: Novi pjesacki prelazi u Budvi ...
bolje ne gledali to
)) mici djavola, i ti isti ne testiraj niposto ;p
risk,is what makes life worth living.
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Tamo se ionako ne vozi prebrzo, ali se nadam da nece isto to uraditi i na bulevaru, to bi moglo biti pogubno, narocito kad porosi kisa.
-
Citizen Pg
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsxr750
onaj asfalt je inace prelos za voznju, nema gripa, glatak je kao staklo...
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
ajde Vukane javi koliko se kliza 
nevjerovatno ka da sjever, centar i jug nisu ista država... na sjever moš vozit motor bez kacige lagano, u PG jedna vrsta pješačkog na primorje druga... možda se nađe i neđe da je registracija jeftinija?
nevjerovatno ka da sjever, centar i jug nisu ista država... na sjever moš vozit motor bez kacige lagano, u PG jedna vrsta pješačkog na primorje druga... možda se nađe i neđe da je registracija jeftinija?
- sparco
- Test vozač kaskader

neka je bilo po opstinama zahvaljujuci taxama lokalnim da jes jeftinije sjecam se na tdm u baru je rega bila 30 ojra manja
sad vise nemaaaaa kad nema nema
-
No_LiMiT
- Grijač guma

Ja mislim da je sad skuplje Kotor i Zabljak zbog ovog puta valjda, barem za auta tako da je jeftinije svudje drugo hehe
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Dok ne pribavim fotografije novih pješačkih prelaza evo jedne koju sam pozajmio. Sada imate uvid kako to izgleda, i probajte da mašite ova led svjetla koja su takođe postavljena

brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- sparco
- Test vozač kaskader

vec bio nije nesto posebno klizaviji, gori je svaki dio asfalta iza pjesackog no sam pjesacki, a svijetla su nakaradna do zla boga , bas idiotska
-
bokibd
- Test vozač kaskader

- Vozim: versys 1000
Ne znam jeli klizavo ili nije ali ja podrzavam ovako oznacavanje sa svjetlima i svim mogucim jer da bi ti auto stalo na pjesacki treba da se bacis ispred njega inace te niko ne jebe 2%. Tako da pogotovo nocu ova svjetla upozoravaju vozace da je tu pjesacki prelaz. Da mi vozaci nismo idioti i da postujemo pravila nebi bilo potrebe za ovim.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;