upozorenje i molba, parkiranje trotoari , podgorica

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Re: upozorenje i molba, parkiranje trotoari , podgorica

Post by sparco »

i treba skroz ispravno kao sto napisah , malo se mora voditi racuna, pogotovo sto svi oce da se na nesto zale, a 90 posto dana smo u nekom prekrsaju
risk,is what makes life worth living.
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

neka su. imamo ih dje. mozda ih bas necemo vrhunski vidjet ali ima dje.
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Mikan wrote:Ne znam zasto ali u Kolasinu ovoga ljeta policija nikoga ne zaustavlja zbog nenosenja kacige
pisah ja neđe ova država ka da nije ista na sjever/jug... ođe kidaju glave ako ne nosiš kacige a eto sad u KL te ni ne diraju... totalno rasulo..
što se parkinga tiče, prvo bi trebali podizat onu bagru te parkiraju auta po sred pješaćkog prelaza u Njegoševu jer moram kolica dizat kad šetam dijete... nejverovatno koliko samo motori upadaju u oko, ne daj bože da nas je 10.000 mislim da bi specijalce slali na nas
Endurio
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.

Post by Endurio »

E bogumi, nešto ođe ne štima baš. Juče smo bili parkirani preko puta WWW na širinu, tik uz mugiće, maximalno korektno, pod kosinom, da nikome ne smeta.
E sad, priča za mame, trudnice, nevinašca i ostale ne važi u ovom slučaju, jer je npr. prošla jedna supermama sa dete'om i dijete čak bijaše oduševljeno, oće da shede na motor, a milo i majki shede i ona, oduševljena, nasmija se, te bi i nama milo, ne milo no premilo.
E sad, to je bilo jedno jedino čeljade koje je prošlo i komunalna policija dođe posle 6 minuta(imaše namjeru da napiše kaznu, jer istrča iz kola ka da ga leopard goni da uhvati motore na djelu kako stoje parkirani, ali ga presretosmo i iskulirasmo, bijaše OK momak).

Ja mislim da ili je Mugiju krivo što ne može on da vozi motor(mada sam čuo da na marezu vozi salcano po livadi i da pada u lijevu stranu). Ja lično mislim da je Mugi OK dečko, stalno ga glasam. Ako će, možemo ga prodefilovat dva kruga ka suvozača sa sve pola kacige na pola glave, po zakonu ;).
Ili je Gumi zvao ili je muž od ove žene jer mu je bilo krivo, nema ko bit treći, ali svakako preglupo. Ko je ovo oko nas?
Oliver
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki Bandit 1200

Post by Oliver »

@Endurio posto smo se juce sreli i bas pricali o kaznama za parkiranje a bio sam parkiran na 50 metara od vas - meni je nisu napisali a bio sam parkiran na 5 cm od trotoara onamo gdje je nekad bio kafic Thalia. Istini za volju nisam bio na trotoaru ali... izgleda da je druga stvar u pitanju - komunalci ne vole enduro motore :) :) :)
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Mora da je bilo i onaj motokultivator zuti....pa zbog njega 100%...
14:23
Endurio
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.

Post by Endurio »

Oliver wrote:@Endurio posto smo se juce sreli i bas pricali o kaznama za parkiranje a bio sam parkiran na 50 metara od vas - meni je nisu napisali a bio sam parkiran na 5 cm od trotoara onamo gdje je nekad bio kafic Thalia. Istini za volju nisam bio na trotoaru ali... izgleda da je druga stvar u pitanju - komunalci ne vole enduro motore :) :) :)
Ma sigurno je odma vidio je da je bandit u pitanju :}.
Oliver wrote:izgleda da je druga stvar u pitanju - komunalci ne vole enduro motore :) :) :)
Nema to veze sa ljubavlju/tipu motora, ljubav je jedno divno osjećanje, a ovo je čisti bezosjećajni pokušaj karanja motociklista.
Ko vozi enduro, taj je čisti romantik, krampon patik...

Bogumi se smiješi černoj gori jedno iscrtavanje parking mjesta, da se malo civilizujemo.
Meni i nije frka, vazda mogu nać mjesto za se, da se propnem đe goj oj, a i nisam prečesto u grad s'motorom, no mi se bojim da će da boli guza ko je češće u grad. Da bi svi s'anđelima mogli da se osjećamo u grad, predlažem da kupimo farbu(elem imam ja zauvar par litara), pa da iscrtamo koji kosi hitac za parking motora, samo da nam kažu đe možemo. Ko je svevišnji koji nam može reći nešto o obezbeđivanju prostora za parkiranje?
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Platite jedan parking za sat ili dva a parkirate na njega komotno bar tri motora :lol: :lol: :lol:
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Post Reply