Mogu samo da dodam nesto...imao sam takav motor keeway speed 125 2008 godine proizveden a kupljen i registrovan u ljeto 2009 godine ... slazem sa svime sto si naveo u poslednjem postu...samo da se sipa ulje i mijenja svakih 2-3 hiljade i nema brige...nazalost koristio sam ga smao jednu sezonu i presao sa njim 4-5 hiljada km...za to vrijeme nisam nista dirao na njega,osim sijalice u far,bilo mi je crklo kratko svijetlo,a nisam htjeo da vozim pod dugim jer je bas jako i smeta drugima

Isao mi je 110 kmh ... sve je radilo kako je i trebalo bez ijednog sitnog problema...
sto se potrosnje tice...evo kako je meni trosio ...vjerovali ili ne,isao sam sa njim od Bijele ( Herceg Novi ) do Zlatibora na moto skup koji je bio ljetos...tacno mi je po satu pokazo da je bilo 771 km i gore i nazad ...ja sma potrosio na gorivo svega 25 eura i jos mi je ostalo sigurno 1-2 litre rezerve kad sam se vratio mogao sam jos da predjem najmanje 50 kilometara...eto ko ce da vjeruje neka vjeruje

nikakav problem nisam sa njim imao...
nazalost,morao sma da ga prodam,jer su mi hirno trebale pare za nekakava polaganja i cuda...inace bi on jos dugo bio kod mene..
sto se mene tice,sve preporuke za motor...jer je jeftin za sve,odrzavanje je oko 8 eura ( to je litra ulja na svakih 2 ipo do 3 hiljade km ) malo trosi,dobro ide,lijepo se cuje,dobro se vozi-lagan je za voznju,ima velike gume...pogotovo ko je pocetnik,nema mu boljeg motora za naucit vozit od ovoga...
Srecna prodaja ! ! !