Moje misljenje je da bi tokom priprema motora za sezonu pozeljno bilo isprazniti i rezerovar ukoliko to nije previse komplikovano. Ne moze da skodi, posebno sa nasim pumpama.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
koji motor vam je u planu sledeci da kupite
- Luchka
- Grijač guma

- Vozim: BMW F650ST
-
Oliver
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki Bandit 1200
Re: koji motor vam je u planu sledeci da kupite
Dobra idejaLuchka wrote:Moje misljenje je da bi tokom priprema motora za sezonu pozeljno bilo isprazniti i rezerovar ukoliko to nije previse komplikovano. Ne moze da skodi, posebno sa nasim pumpama.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Sent from my Suzuki Bandit via Yoshimura
- LuTheDuck
- Grijač guma

- Vozim: uglavnom mene vozaju
ma prico sam o rezervoaru na pumpu - dje na motor da skace pumpa okolo
hehe 
elem - vadjenje goriva - ma to je 'lako' prevrnes motor ka biciklo na sic i volan i ono istoci
e kad bi moglo
elem, a da nadjete nekog od ovih profesionalaca za izvlacenje iz auto rezervoara... ima da ga isisaju da ni sibica ne bi nista nasla u njega :p
elem - vadjenje goriva - ma to je 'lako' prevrnes motor ka biciklo na sic i volan i ono istoci
elem, a da nadjete nekog od ovih profesionalaca za izvlacenje iz auto rezervoara... ima da ga isisaju da ni sibica ne bi nista nasla u njega :p
I was born to be the best, number one and nothing less
-
Oliver
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki Bandit 1200
A majku mu pa nije to tolika nauka....LuTheDuck-u ja cu ti pomoci da to odradimo ako hoces, ne znam koji konkretno motor vozis ali imamo internet i user manuale i dva klikera u glavu pa daaaaako ga napravimo 
I izvinjavam se sto malo skrenusmo sa teme topica.
I izvinjavam se sto malo skrenusmo sa teme topica.