P: Suzuku RMZ

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Prodajem Suzuku RMZ

Post by NikGold »

Ako ima Karburator i elektronika je tps
+1389+
hiknik
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: i volim da vozim ;)

Post by hiknik »

JELI MOGUCE DA NIKO NISTA NE NUDI U ZMJENI :!: :?: ....interesuje me kawa Z 750....lako ce mo za doplatu :D a moze i r6 :D
hiknik
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by hiknik »

sta tps :?:
hiknik
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by hiknik »

sta je tps :?:
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Imas dobar takmicarski motor
U CG imamo dva-tri takmicara ali su mladji i nevoze tako jake motore.
Endurasa najvse imas u Plav i Rozaje i kod tebe u Berane. Juzno nemas sto trazit. Stavi ga u srbijanske i kosovarske oglase. Puno srece i jel mi ziv Bebo Radevic
+1389+
hiknik
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by hiknik »

Bebo je moj dobar prijatelj....preko ljeta sam swako dan predwece na piwce kod njega kada zawrsi posao :D ,znam da je dobar motor ali moje drustwo iz kluba sto zajedno wozimo swi su prodali motore i pokupowali qwadowe tako da bi i ja jedan kasnije kupio ako prodam suzukija ILI NAJWISE BI MI ODGOWARALO KADA BI NEKO HTIO DA SE MIJENJAMO,KAWA Z 750 I DA DOPLATIM HILJADARKU OD PRILIKE.... :violin:
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Nino sto je vozio ktm njega znam a on i neki momci su bili oformili klub. Imali od toga sto i sto prelazite na kvadove kad je motor majka
+1389+
hiknik
Biker wannabe
Biker wannabe

Re: P: Suzuku RMZ

Post by hiknik »

Nino mi je ehtra drug,pa da postoji klub,pokusali smo da organizujemo enduro trku na bjelasici,isli tamo wamo trazili pomoc od opstine onda od raznih newladinih organizacija ali nismo uspjeli...steta jer bi to bilo nesto nowo u crnoj gori cak bi se i mediski to i mediski zabeljezilo al opet da kazem nista od toga.....
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Eto vidiš imamo zajedničkog druga , premda sam i Nina upoznao na jednoj vožnji i sretao kod Beba kuci . A sto se prelazi na kvadove :?:
Kad okopni da mi pokažete malo Bjelasicu, znamju solidno ali puuuno manje od vas domaćija ;)
+1389+
hiknik
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by hiknik »

Bjelasicu poznajemo ehtra.....petak krece se na wonju u ponedeljak se wraca kuci....heheheeee.....zakaci se malo Sinjajewina,malo Komowi,malo Kula.....prodje se redowno pored Cakora.....uglawnom uwijek trazimo nowe putewe....mozda te i ja znam....da nisi ti wozio kawasakija 125 kx.....kojeg si ostawio kod beba majstora da se proda....
Post Reply