info: Honda Hornet 600

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Slavo
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Honda Hornet

info: Honda Hornet 600

Post by Slavo »

Ima li koja Honda hornet na prodaju da je onako ocuvana a i da nije nagrdjena sa cijenom ???

sta mislite generalno o ovom motoru , ima li ga ko od bajkera odje da prenese iskustva :D

ps. josh bolja bi bila kombinacija skuter + doplata za Hornet ;)
SuperMoto_Fan
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda NX650-Dominator

Re: info: Honda Hornet 600

Post by SuperMoto_Fan »

Odlicna, provjerena masina, ako je iole odrzavana prelazi miliJon..:)
Mislim da kolega Citizen prodaje svoju, kontaktiraj ga.
Pozdrav!
Leonidas
Stoper
Stoper

Post by Leonidas »

pogledaj na autodiler.me Ima par komada cini mi se...Jedna plava je čak 1500e, samo je nešto prerađivana, makar što se tiče izgleda i izduva
bikerboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by bikerboy »

vozio hornet,i zazalih sto ga prodah..nepoderiva masina ;) evo ga oglas sa dilera http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/88711 ,ovo je honda citizena sa foruma..ako hoces hornet,nemas sta dalje traziti ;) a ona plava je krpljavina,pa cija god da je, prije godinu se prodavala 1000e....
Citizen Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsxr750

Post by Citizen Pg »

za horneta samo rijeci hvale, ja ga vozim godinu dana, motor je brz, udoban, potrosnja oko 7-8l zavisi kako se vozi... ja sam pravio sa njim ture od oko 250km, ne osjetis umor. jedina mana sto nema fabricki vizir pa vjetar pofino bije kad se predje 120-130km/h. prvi put je bio kod kod majstora prije 2 dana da se zamijene semerinzi na viljusci, jer je na jednu poceo malo da pusta. servise sam sam radio, nista komplikovano uz malo alata i google-a sve se moze :) agregati hondini veoma izdrzljivi, ljubitelji klasike se odusevljavaju izgledom :) kod nas se vrlo rijetko voze... to ti je ukratko moje skromno misljenje...
moj nije vise na prodaju, bilo mi je nesto iskocilo pa sam ga probao maci, ali je to sve proslo, tako da motor ostaje jos kod mene...
ako naletis na dobrog, slobodno trguj...
pozdrav...
Slavo
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Honda Hornet

Post by Slavo »

Pa i svidja mi se njegov izgled, kubikaza mi je taman za moj ukus i potrebe, a josh je honda :)

Ovaj tvoj izgleda perfektno ...

Ps. Privukao me je josh i bandit , dosta su slicnog izgleda , nekako volim te naked motore
IvanBerane
Stoper
Stoper
Vozim: Suzuki Bandit GSF600

Post by IvanBerane »

Hornet i Bandit su vrlo slicni, zapravo po izgledu, kubikazi i udobnosti skoro isti... Ja vozim bandit i mogu ti reci da je odlican tako da biraj.. :) :)
Citizen Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsxr750

Post by Citizen Pg »

Slavo wrote:Pa i svidja mi se njegov izgled, kubikaza mi je taman za moj ukus i potrebe, a josh je honda :)

Ovaj tvoj izgleda perfektno ...

Ps. Privukao me je josh i bandit , dosta su slicnog izgleda , nekako volim te naked motore
hvala, ulozeno je puno, meraklija sam za te stvari i ako se to nista ne isplati na kraju kad se prodaje...
dinamik
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: sve

Post by dinamik »

Drug mi vozi hondu hornet 600 2007 godiste,motor je kao nov a ima nesto i dodatne opreme.Mozda bi je prodao ovo ti je broj pa ga pitaj 068 811 955 Igor.
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Danilo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CX

Post by Danilo »

ako želiš hondu hornet, skokni tu preko mora, jer u bariju, da ne ideš dalje, za 1000€ možeš da ga biraš do 2003/4. godišta.
OLDTIMERCLUBMONTENEGRO
Post Reply