Polaganje za A kategoriju
- Falco
- Grijač guma

- Vozim: V-Strom DL 650 K9
Re: Polaganje za A kategoriju
Nije ni cudo sto se MNE vozacka ne priznaje nigdje na svijetu kad se tako dolazi do nje. ali to i nije toliki problem koliki je stradanje na putevima.
Pozdrav lijevom!
-
cavlovic
- Grijač guma

- Vozim: KTM 990 SM-T
Kad sam ja polagao za A kategoriju, imao sam JEDAN CAS obuke, koji je trajao 10 minuta (doduse vec sam znao da vozim) i polaganje se sastojalo u 4 lijeve krivine, i ukupnom voznjom od oko 500 metara, ispred vozila u kom je bila komisija. I to sam ih odmah poslije 20m ostavio jer se gasio jugo ovom iza mene. Odradio sam krug, sacekao ih 5 minuta i polozio.Falco wrote:Nije ni cudo sto se MNE vozacka ne priznaje nigdje na svijetu kad se tako dolazi do nje. ali to i nije toliki problem koliki je stradanje na putevima.
Sad da date vitalnoj babi da isto to sve uradi, sumnjam da bi imala negativnih poena.
Naravno, poslije 10 dana podjes po vozacku, imas upisanu A kategoriju, pa ta baba i ja mozemo da uzmemo sebi po jedan BMW S1000RR i vozamo se po gradu bez kacige
Manje ozbiljno od ovog pristupa moze jedino da im samo trazis A kategoriju i da ti je daju na licu mjesta.
p.s. Prije dvije godine su dva moja druga polagala i mogu reci da se nije mnogo promijenilo. Uveli su poligon koji ista ona vitalna baba moze da uvjezba za sat vremena
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
A coeku s iskustvom, koji zvizne po boce radze pa mu se otvore vidici i vozi kano zmaj, uzmu vozacku. E sto je ispravno s pravne, moralne i marksisticke strane, nek mi neko kaze...
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
S pravne oduzet mu vozacku,moralne pustit ga kuci,s marksisticke oduzet mu motor u drustvene svrhe 
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
A vama je svima zao sto ste tako lako dolasli do vozacke 
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
VeDzA wrote:S pravne oduzet mu vozacku,moralne pustit ga kuci,s marksisticke oduzet mu motor u drustvene svrhe
Oduzet, oduzet i oduzet. A ovoj babi kad te sjutra ponese na raskrsnicu dat. Valja razmislit i u zakon uvrstiti rijeci "domaca dobra" kojim bi se svakom dobrom komunisti uzelo u obzir to sto je malo brze vozio. Misljenja sam.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Ricardo
- Stoper

- Vozim: Trenutno bez motora :)
Đe se u Pg trenutno moze polagat ova najveca A kategorija, tj koja autoskola ima odgovarajuci motor?
http://www.youtube.com/watch?v=3w_Q0OZr2qQ" onclick="window.open(this.href);return false;
- Slavo
- Biker wannabe

- Vozim: Honda Hornet
Auto skola Laguna -60e polaganje + 10e svjefocanstvo i moras ljekarsko
Polaze se na beverlu 250
Bar je tako bilo prije mjesec dva
Sent from my iPad using Tapatalk
Polaze se na beverlu 250
Bar je tako bilo prije mjesec dva
Sent from my iPad using Tapatalk
- Ricardo
- Stoper

- Vozim: Trenutno bez motora :)
Zvao sam ih prije neki dan i rekoše da je 70e i da se trenutno sa njihovim motorom (Beverly) može polagat samo koliko sam razumio A2 kategorija jer su ih pritisli ovi iz MUP-a ili vec ko je nadležan za to. Može li neko ako ima onaj pravilnik da izbaci koja kategorija šta obuhvata, računa li se po kubikaži ili konjaži ?
http://www.youtube.com/watch?v=3w_Q0OZr2qQ" onclick="window.open(this.href);return false;