nažalost, otvorena sezona udesa...

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: nažalost, otvorena sezona udesa...

Post by DrMracni »

wulfy wrote:Po nezvaničnim informacijama suvozač nije imao kacigu te su zbog toga nastale opasne povrede.

nadam se da ce se sto prije oporaviti...
zna li se sta se dogodilo?
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Prosao sam sinoc tuda i reklo bi se da je auto presjeklo put motoru
Hold your horses, man
Freeride
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

UDES NA SVETOM STEFANU

Stanje Olivere Bibe Barović nepromijenjeno: Djevojka i dalje u komi

Sinoć oko 00.30 časova "Vijestima" je iz KC saopšteno da Barovićeva ima teške povrede mozga i grudnog koša, te da diše uz pomoć respiratora

Stanje Podgoričanke Olivere Bibe Barović (31) je nepromijenjeno i ona je i dalje u komi, javlja TV Vijesti.
Barović je sinoć zadobila teške tjelesne povrede i helikopterom sa stadiona Lugovi u Budvi hitno je prebačena u Klinički centar, nakon što je u udesu, koji se dogodio oko 20.30 časova na Svetom Stefanu, pala sa motora.
Sinoć oko 00.30 časova "Vijestima" je iz KC saopšteno da Barovićeva ima teške povrede mozga i grudnog koša, te da diše uz pomoć respiratora.
Olivera Barović, kćerka poznatog biznismena Veselina Barovića, bila je na mjestu suvozača na motociklu, kojim je upravljao Budvanin Nikola Radunović (19), kada je, iz za sada nepoznatih razloga, došlo do sudara sa BMW-om (BD AM 683) za čijim je volanom bio Nikola Grloman.
Udes se dogodio na svetostefanskoj raskrsnici, kada je motor, skrećući iz pravca Budve ka Petrovcu, munjevito udario u BMW, koji se iz naselja Sveti Stefan uključivao na Jadransku magistralu.
Uslijed udara djevojka, koja, kako je "Vijestima" potvrđeno, na glavi nije imala kacigu, preletjela je automobil i pala na asfaltnu podlogu, zadobivši teške povrede glave i trupa. Oba vozača prošla su bez povreda.
Ekipa Hitne pomoći odmah je teško povrijeđenu Barovićevu transportovala u kotorsku Opštu bolnicu. Iako se na prvi mah činilo da nije riječ o ozbiljnim povredama, jer je bila potpuno svjesna, iznenada je došlo do pogošanja stanja i djevojka je pala u komu.
Ljekarski konzilijum odmah je donio odluku da se povrijeđena djevojka transportuje u podgorički Kilinički centar. Angažovan je i helikopter, koji je oko 22.30 časova sletio na stadion Lugovi, gdje je kolima iz kotorske bolnice dovezena Barovićeva. Teško povrijeđena djevojka dopremljena je petnaestak minuta kasnije u Podgoricu, gdje je ispred zgrade KC-a čekalo više desetina članova porodice i prijatelja.
Uviđaj je na licu mjesta, uz aisistenciju budvanske policije, izvršila zamjenica osnovnog tužioca iz Kotora Tanja Čolan-Deretić.

izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
bikerboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by bikerboy »

ljudi moji, eto koliko god volim motore toliko mi je ipak drago sto ga prodah..danas hvatam zeleno za pravo na semafor,i pretice me stariji covjek na povecu vespu pri brzini 90-100 kmh.. i tacno pred rasknicu vozac iz suprotnog smjera sa namjerom da skrene u njegovo lijevo naglo zakoci jer nas je kasno vidio, a ovaj covjek (vjerovatno neiskustan) cimnu se,zablokira zadnji tocak i kliznu prakticno sam od sebe.... POSLJEDICE: dlanovi oguljeni, prsti na noge i podlaktice izdrane.. NAUK: ako hoces da vozis motor a pogotovo malo brze, nema sjedanja na njega bez opreme! da je imao neki minimum opreme kao npr rukavice, jaknu i eto te patike umjesto papuca, ne bi mu nista bilo.. :think:
Citizen Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsxr750

Post by Citizen Pg »

e jbg, dobro je prosao opet ako je samo to. rane ce zarasti...
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda VT750C

Post by Kolasinac »

Udes u Podgorici
Motociklista teže povrijeđen u Ulici Svetozara Markovića

Podgoričanin I.R. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 19.30 dogodila u Ulici Svetozara Markovića u Podgorici.

Povrijeđeni I.R. se motociklom registarskih oznaka PGAV21 kretao od semafora kod restorana "Maša" prema Ulici Vasa Raičkovića. Tada je, prema navodima očevidaca, ispred njega neko izletio, nakon čega je I.R. udario u golf podgoričkih tablica i pao.

I.R. je prebačen u Urgentni blok Kliničkog centra.

http://www.vijesti.me/vijesti/motocikli ... nak-138137" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
Orion
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha YBR250, Alfa Romeo 156

Post by Orion »

Koja smo mi saobraćajna Albanija!
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Ovo je Igor Radunovic,moj komsija.Dobar covjek!Pao je sa Malagutija Spidermax 500cc koji vozi duze,a prije toga godinama je vozio Caponord-a i strastveni je obozavalac motora.Iskreno se nadam da ce se izvuci!!!
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

wulfy wrote:PAD S MOTORA

Kćerka Veselina Barovića teško povrijeđena na Svetom Stefanu

Olivera Barović, kćerka poznatog biznismena Veselina Barovića, bila je na mjestu suvozača na motociklu, kojim je upravljao budvanin Nikola Radunović

Podgoričanka Olivera Biba Barović zadobila je teške tjelesne povrede i večeras sa stadiona Lugovi u Budvi u kritičnom stanju hitno prebačena u podgorički Klinički centar, nakon što je u udesu koji se dogodio oko 20.30 sati na Svetom Stefanu, pala sa motora.
Olivera Barović, kćerka poznatog biznismena Veselina Barovića, bila je na mjestu suvozača na motociklu, kojim je upravljao Budvanin Nikola Radunović (19).
Nesreća se dogodila kada je, iz zasad nepoznatih razloga, došlo do sudara motora i BMW-a registarskih oznaka BDAM683, za čijim je volanom bio Nikola Grloman.
Oba vozača prošla su bez povreda.

wulfy wrote:UDES NA SVETOM STEFANU

Stanje Olivere Bibe Barović nepromijenjeno: Djevojka i dalje u komi

Sinoć oko 00.30 časova "Vijestima" je iz KC saopšteno da Barovićeva ima teške povrede mozga i grudnog koša, te da diše uz pomoć respiratora

Stanje Podgoričanke Olivere Bibe Barović (31) je nepromijenjeno i ona je i dalje u komi, javlja TV Vijesti.
Barović je sinoć zadobila teške tjelesne povrede i helikopterom sa stadiona Lugovi u Budvi hitno je prebačena u Klinički centar, nakon što je u udesu, koji se dogodio oko 20.30 časova na Svetom Stefanu, pala sa motora.
Sinoć oko 00.30 časova "Vijestima" je iz KC saopšteno da Barovićeva ima teške povrede mozga i grudnog koša, te da diše uz pomoć respiratora.
Olivera Barović, kćerka poznatog biznismena Veselina Barovića, bila je na mjestu suvozača na motociklu, kojim je upravljao Budvanin Nikola Radunović (19), kada je, iz za sada nepoznatih razloga, došlo do sudara sa BMW-om (BD AM 683) za čijim je volanom bio Nikola Grloman.
Udes se dogodio na svetostefanskoj raskrsnici, kada je motor, skrećući iz pravca Budve ka Petrovcu, munjevito udario u BMW, koji se iz naselja Sveti Stefan uključivao na Jadransku magistralu.
Uslijed udara djevojka, koja, kako je "Vijestima" potvrđeno, na glavi nije imala kacigu, preletjela je automobil i pala na asfaltnu podlogu, zadobivši teške povrede glave i trupa. Oba vozača prošla su bez povreda.
Ekipa Hitne pomoći odmah je teško povrijeđenu Barovićevu transportovala u kotorsku Opštu bolnicu. Iako se na prvi mah činilo da nije riječ o ozbiljnim povredama, jer je bila potpuno svjesna, iznenada je došlo do pogošanja stanja i djevojka je pala u komu.
Ljekarski konzilijum odmah je donio odluku da se povrijeđena djevojka transportuje u podgorički Kilinički centar. Angažovan je i helikopter, koji je oko 22.30 časova sletio na stadion Lugovi, gdje je kolima iz kotorske bolnice dovezena Barovićeva. Teško povrijeđena djevojka dopremljena je petnaestak minuta kasnije u Podgoricu, gdje je ispred zgrade KC-a čekalo više desetina članova porodice i prijatelja.
Uviđaj je na licu mjesta, uz aisistenciju budvanske policije, izvršila zamjenica osnovnog tužioca iz Kotora Tanja Čolan-Deretić.

DUGOTRAJAN OPORAVAK

Barović izašla iz kome, prebačena na liječenje u Cirih

Podgoričanka Olivera Biba Barović (31) izašla je iz kome, ali je njena porodica odlučila da dalji oporavak nastavi na klinici u Cirihu.
“Vijesti” saznaju da je Barovićeva u Švajcarsku prebačena prošle sedmice, nakon što su ljekari dali zeleno svjetlo da porodica organizuje njen transport u inostranstvo.
“Tačno je da je Barovićeva prebačena u Cirih. To je učinjeno na zahtjev njene porodice, koji su procijenili da će u Švajcarskoj dobiti bolji tretman tokom daljeg liječenja i oporavka”, rečeno je “Vijestima ” u Kliničkom centru Crne Gore.
Kćerka biznismena Veselina Barovića, nakon buđenja iz jednomjesečne kome, nije se sjećala detalja saobraćajne nesreće, a ljekari tvrde da za nju “predstoji dugotrajan oporavak ”.
“Sada nije životno ugrožena, ali pošto je riječ o povredi mozga, pred njom je dug put do potpunog oporavka. Sada se ne može znati koliko će mjeseci trajati liječenje”, kazali su u KC - u.
Barovićeva je teško povrijeđena u udesu, koji se 16. juna oko 20.30 časova dogodio na Svetom Stefanu, kada je nakon udara pala sa motora Budvanina Nikole Radunovića (19).
Te noći, Barovićeva je odlučila da je nakon boravka u Budvi do porodične kuće u Perazića dolu prebaci Radunović motorom. Na glavnoj svetostefanskoj raskrsnici došlo je do kontakta motora i BMW-a (BDAM683), za čijim je volanom bio Nikola Grloman.
Oba vozača su prošla bez povreda, dok je Barovićeva glavom udarila u asfalt. Iste noći je helikopterom prebačena u KC, gdje su je ljekari mjesec držali u programiranoj sedaciji kako bi se lakše oporavila od krvarenja u mozgu.
Još u prvim danima liječenja, kada je oporavak bio neizvjestan, porodica je tražila dozvolu ljekara za transport na neku od klinika u inostranstvu.

http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Udes kod Kotora, nastradala jedna osoba

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Biskupija kod Kotora nastradala je jedna osoba.
Kako CdM nezavanično saznaje u sudaru automobila i motora nastradao je vozač motora.
Na putu prema Kotoru stvorila se kolona automobila jer policija vrši uviđaj.
Istraga je u toku.

Izvor: http://www.cdm.me" onclick="window.open(this.href);return false;

Mexico,i na cdm piše a i kako sam ja saznao,momak je povređen ali živ,zato sam ispravio tvoj post. Galiot
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Post Reply