Grob im se propa lopovski....SuperMoto_Fan wrote:Ukrali je, prije mjesec dana...
Zastita motora
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Re: Zastita motora
14:23
- Slavo
- Biker wannabe

- Vozim: Honda Hornet
jel moguce , dje su ti je digli , sta kako ?
ja uzeh kod Acimica disclocker a u Okov lancugu
ima u okov lanaca od 25e pa do 70e
ja uzeh kod Acimica disclocker a u Okov lancugu
ima u okov lanaca od 25e pa do 70e
- bikerboy
- Grijač guma

evo topic o tome Slavo http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =18&t=6302 ..
i moj glas ide za gps tracker,na ebay ih imas od 15-20 eura na vise, koliko su kvalitetni ne znam, ali sigurno dobra stvar..
i moj glas ide za gps tracker,na ebay ih imas od 15-20 eura na vise, koliko su kvalitetni ne znam, ali sigurno dobra stvar..
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Kao seljačka varijanta gps tracker-a bi moglo poslužiti i da neki stari mobilni telefon (sa validnom sim karticom) sakriješ neđe na motor i prikačiš na akumulator. U nekom Ne Daj Bože slučaju makar ga policija može locirati.
-
cavlovic
- Grijač guma

- Vozim: KTM 990 SM-T
Pa... zavisi.bikerboy wrote:evo topic o tome Slavo http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =18&t=6302 ..
GPS trackeri isprazne akumulator za 2-5 dana. To znaci da je dobar samo za one koji voze svakodnevno motor, ili ga drze na punjac (aparat sa odrzavanje akumulatora) kad ga ne voze.
U svakom slucaju je najbolja varijanta Alarm + GPS tracker, iako zahtijeva redovno vodjenje brige o akomulatoru.
- Slavo
- Biker wannabe

mene pade na pamet iphone i app find my iphone, e sad jedini je problem sto mora bit stalno net online na telefon ali isplati se uzet neku karticu dje je 5e internet unlimited i neki stari 3g iphone pa neka je i slomljen , poturit ga nedje pod sic i eto u metar znas dje je...
mada mana svih GPS uredjaja sto imas signal dok je pod vedrim nebom a cim ode u neku garazu ili podrum i sl. zaboravi, mada tu bi se mogla iskorisiti informacija odakle tj. sa koje bazne stanice telefon dobija GSM signal pa bi se moglo znati makar od prilike dje je
mada mana svih GPS uredjaja sto imas signal dok je pod vedrim nebom a cim ode u neku garazu ili podrum i sl. zaboravi, mada tu bi se mogla iskorisiti informacija odakle tj. sa koje bazne stanice telefon dobija GSM signal pa bi se moglo znati makar od prilike dje je
- Slavo
- Biker wannabe

Da ne otvaram sad novu temu , dje u Pg uzet neku prosjecnu ceradu , ne nesto sad skupo a ne i neku tranju. Nebih da dajem neke vekike pare a da ostanem bez nje 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
jos jedna mana trackera sve vise motora je ukradeno u kombi i zavrsi u garazu, sateliti ne pomazu 
risk,is what makes life worth living.
-
Oliver
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki Bandit 1200
Ne treba ni garaza, obicni jammer ili ti ometac signala koji blokira cijeli radio spektar koji koriste telefoni i gps uredjaji i opusteno, a ti ometaci su oko 50-ak eurica
Sent from my Telenor_Smart_HD using Tapatalk 4 Beta
Sent from my Telenor_Smart_HD using Tapatalk 4 Beta
- Slavo
- Biker wannabe

A bogme ako se neko nameraci nema tu zastite , no su ovo neki metodi koji eto mogu znaciti iki koliko toliko otezati nekom posao. A daleko biko kome se namerace taj se pozdravi