info honda africa twin?
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Re: info honda africa twin?
Sad ni ja nisam siguran jel' motor il' zena... Sto kaze Jovan nije sve onako kao sto izgleda. Moguce da bude prezahtjevna pa da ti na nos ta avantura izadje... Ako je iz Afrike morao bi je kremati po vas bijeli dan. Nikad ne znas sa takvim stvarima sto je krije iz ona dva fara. Mozda kad pogledas bolje nijesu ni pravi farovi no' oni plasticni... Tako da uf, u veeeelikoj si muci drugar.
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
ave Endurio! 
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
A i te iz Afrike imaju neku apu brate...pusti tu rabotu..no vidji dje mozes mator nabavitSlavkoPejovic wrote:Sad ni ja nisam siguran jel' motor il' zena... Sto kaze Jovan nije sve onako kao sto izgleda. Moguce da bude prezahtjevna pa da ti na nos ta avantura izadje... Ako je iz Afrike morao bi je kremati po vas bijeli dan. Nikad ne znas sa takvim stvarima sto je krije iz ona dva fara. Mozda kad pogledas bolje nijesu ni pravi farovi no' oni plasticni... Tako da uf, u veeeelikoj si muci drugar.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
dzony the boy
- Stoper

- Vozim: trenutno nista a afriku cu ako bog da..:)
podrzavam..no u pg bih prije zenu nabavio no motormexiko wrote:A i te iz Afrike imaju neku apu brate...pusti tu rabotu..no vidji dje mozes mator nabavitSlavkoPejovic wrote:Sad ni ja nisam siguran jel' motor il' zena... Sto kaze Jovan nije sve onako kao sto izgleda. Moguce da bude prezahtjevna pa da ti na nos ta avantura izadje... Ako je iz Afrike morao bi je kremati po vas bijeli dan. Nikad ne znas sa takvim stvarima sto je krije iz ona dva fara. Mozda kad pogledas bolje nijesu ni pravi farovi no' oni plasticni... Tako da uf, u veeeelikoj si muci drugar.
-
fearless.rabbit
- Biker wannabe

- Vozim: Da.
Prodaje se jedna Afrika u Tivtu, ali je na strane tablice. Odlicna, sa gomilom opreme. Kupis li je, dugujes mi krug 
-
dzony the boy
- Stoper

- Vozim: trenutno nista a afriku cu ako bog da..:)
imas li kontakt ili sto? kako da dodjem do nje? i koja je cijena...dugujem vala da jebe oca..fearless.rabbit wrote:Prodaje se jedna Afrika u Tivtu, ali je na strane tablice. Odlicna, sa gomilom opreme. Kupis li je, dugujes mi krug