registracija!!!

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Post Reply
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

registracija!!!

Post by veskotg »

dobri ljudi,
danas sam dobio obavestenje da ce me registracija za moj motor kostati 310 eura.
A SAMO JEDNO IMAM DA PITAM :o :ZBOG CEGA?!?!? :evil: :evil: :evil:
TO JE NARAVNO BEZ NOVE TABLICE.
KAZU:tehnicki koji me je prosle godine bio 8 eura,ove je 4o eura,
a tu je i LUXUS,jer vozim motor od 650 cc i 2007 godiste. :? :? :?
JA SAD VAS PITAM:ako je ovaj motor jedino motorno vozilo koje ja posjedujem,sto je onda tu luksuz?
Nije ga niko kupovao samnom niti imam povlastica u cijeni goriva,sve sto kupim placam po punoj cijeni,sa URACUNATIM POREZOM,jer sam takav da ne volim da to izbjegavam.
HILJADU OSJECANJA KOJA ME SPOPADAJU SU REZULTAT NEMOCI DA REAGUJEM NA OVAKVU POLITIKU,JER,JA MOGU DA PLATIM OVO I TO NIJE PROBLEM,ALI,ZASTO NEKO OD VAS,TJ VECINA KOJA IMAJU VECE PORODICE,NE BI KUPILA SVOJOJ DJECI LUTKU,KOLAC,LOPTU,KNJIGU,SENDVICE ZA 3 MJESECA,PAMPERS PELENE,I DRUGE STVARI KOJE SU NEOPHODNE I KORISNE,A NE DATI PARE ZA NESTO STO NEMA NIKAKVOG SMISLA I KOJE JE IZMISLIO\JEDAN MAGARAC KOJI SADA SJEDI U NEKOM ZATVORU,I KOJI JE TO IZMISLIO DA BI SEBI NAPUNIO DZEPOVE,A KASNIJE PROGLASEN ZA JEDNU OD OZLOGLASENIJIH OSOBA SA OVIH PROSTORA(V.SH.).
TOLIKO OD MENE,
A VI MI KAZITE DA NISAM U PRAVU,
POZZ
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Re: registracija!!!

Post by Gugi »

Kolega Vesko , tacno tako....i mene iste muke muce , ali to je postalo stvar "navike"...."navikli" su da nam otimaju i otimace....kao i vazda ...pi' :doh: :pray:
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

E moj Vele, poptuno si u pravu.
Ima duga tema o ovoj stvari, pa da se ne ponavljam, ali mislim da bi stvarno trebali da se organizujemo i nesto da pokusamo da ucinimo.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Post by veskotg »

pogledajte ovo. :clap: :clap: :clap:
http://www.bjbikers.com/index.php?optio ... ic=31950.0" onclick="window.open(this.href);return false;
MOGLI BISMO SE MALO VISE ORGANIZOVATI,ZAR NE? :pray:
Nista sto mi ne mozemo da napravimo i da damo malo vise doprinosa nekom ljepsem odnosu prema nama kao clanovima zajednice koji DEBELO placaju svoje postojanje u istoj!!
A EVO I OVA PRICA,MOG PRIJATELJA:
imam motor registrovan u rumuniji tamo se registracija radi jednom , tehnicki pregled svake dve godine , porez se placa svake godine , putarina se placa samo kad se vozite van grada ili naseljenog mesta i moze se platiti za dan tri sedam ... mesec ... godinu , obavezno osiguranje ili zelenu kartu uzimate kad vozite moze i na mesec dana . ovo sam napisao radi samo neke ideje jer registracija izadje jeftinije i povoljnije nego ovde dosta , jer ako prepolovite stavku osiguranje i putarine a i tehnicki jer se radi na dve godine dodje jeftinije za nekih sigurno 30-40% tako da neke od ovih podataka moze da se koriste kao primeri.
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
Post Reply