Kupovina polovnog motora?
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: Kupovina polovnog motora?
je li bar ta kafa daleko 
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Zdravo Janko. Ja sam Kerim.
Ja čini mi se, pokušavam ono što ne treba, a i ne može: da strast, ljubav, emociju, dubinsku potrebu ili lijek - dignem (ili spustim) u nivo razuma.
Ako poredimo motor sa đevojkom (ozbiljna stvar i medicinski
), kad pričamo o novom(j) - može da mi se sviđa, ali da traži previše, da je skupa.
Polovan: bitno ko (ga) je i kako vozio, šta se zna o njemu, jel pouzdan i oće li ostavit čovjeka neđe u šumi?
U našem jeziku je motor muški rod, u italijanskom "la moto" - žena.
Motocicleta - ona...
Jel ko razmišljao o moto-hipi-komuni: ekipa ima nekoliko motora zajedničkih i svi ih koriste?!
Da spuštim loptu: kolko god da se šalimo, sve što je napisano je istina 100%. Ja imam 42 ( kad prije?!) godine i ponekima je dosadno koliko sam ozbiljan. Ali znam ßta mi odgovara, a i znam šta je realnost. I sa jednim motorom se ne može sve zafovoljit. Ali da kupujem tri motora kad narod nema ljeba da jede, i neki momci i rođaci umiru mladi od svačega....
I o ovom jednom razmiišljam imam li obraza i je li iživljavanje...
A na mene motori blagotvorno i terapeutski djeluju - podmlađuju...
Medicinska potreba...
Ja čini mi se, pokušavam ono što ne treba, a i ne može: da strast, ljubav, emociju, dubinsku potrebu ili lijek - dignem (ili spustim) u nivo razuma.
Ako poredimo motor sa đevojkom (ozbiljna stvar i medicinski
Polovan: bitno ko (ga) je i kako vozio, šta se zna o njemu, jel pouzdan i oće li ostavit čovjeka neđe u šumi?
U našem jeziku je motor muški rod, u italijanskom "la moto" - žena.
Motocicleta - ona...
Jel ko razmišljao o moto-hipi-komuni: ekipa ima nekoliko motora zajedničkih i svi ih koriste?!
Da spuštim loptu: kolko god da se šalimo, sve što je napisano je istina 100%. Ja imam 42 ( kad prije?!) godine i ponekima je dosadno koliko sam ozbiljan. Ali znam ßta mi odgovara, a i znam šta je realnost. I sa jednim motorom se ne može sve zafovoljit. Ali da kupujem tri motora kad narod nema ljeba da jede, i neki momci i rođaci umiru mladi od svačega....
I o ovom jednom razmiišljam imam li obraza i je li iživljavanje...
A na mene motori blagotvorno i terapeutski djeluju - podmlađuju...
Medicinska potreba...
Polako žuri - Festina lente
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
UUUH tacno sam znao da si stari coek
sve sto si napisao i ja potpisujem
ja ne pijem ,
ne pusim,
ne drogiram se
ne kupujem skupu garderobu
negledam zene
heklam po malo
i dam koji dinar za nove gume
zato su niksicani izbacili nove gume ali piju i vataju zene
sve sto si napisao i ja potpisujem
ja ne pijem ,
ne pusim,
ne drogiram se
ne kupujem skupu garderobu
negledam zene
heklam po malo
i dam koji dinar za nove gume
zato su niksicani izbacili nove gume ali piju i vataju zene
+1389+
- Kesha
- Test vozač kaskader

Možda imam koju godinicu, ali gledajući slike sa Moto Đedova Mrazova mogu samo reći - mnogima maskiranje nije ni trebalo!
I ja bih naplaćivao od pivare (Kanađana jel) za reklamiranje njihovog proizvoda.
Još piće treba da izbačim.
I ja bih naplaćivao od pivare (Kanađana jel) za reklamiranje njihovog proizvoda.
Još piće treba da izbačim.
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Moj Kesha, ti si na slatke muke
Ja tacno znam sto bih, ali....prc!

-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Kesha
- Test vozač kaskader

- mexiko
- Test vozač kaskader

Moze i to. Moj izbor bi bio V Strom 650. Odnos cijena kvalitet, potrosnja, registracija,...Jes da se moze ljepote nanosit, ali meni je to manje bitno. nije bas tako ni ruzan, malo buljav, ali dobro. I s100rr je vrljav pa je raketa

-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Kesha
- Test vozač kaskader

V-strom mi je bio jedan od prvih izbora. Super mašina, udoban, veći prednji točak... Ali preko 8000€ nov!? A polovni u krv! Meni lično je malo glomazan, iako je ovaj novi "vitkiji", previše se vertikalno sjedi i ipak ne može van asfalta nešto...
- mexiko
- Test vozač kaskader

Koliko mi se cini oko 8600 EUR je kod nas, ili je bio toliko. U Srbiju, prema cjenovniku Eurosumara, glavnog zastupnika Suzukija za Srbiju je 7490. Ako se roba, koja se izvozi is Srbije oslobadja PDV, trebalo bi da te izadje jeftinije da ga uvezes. Ako mu stavis prave gume, moze on i off, doduse ne kao oni koji su namijenjeni iskljucivo tome. Sto se tice polovnih, u odnosu na cijene kod nas, mislim da je ovaj najrealnije procijenjen, ako sa njim ide sve sto je na slici http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/330585#" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Ako planiras nesto ekstremnije odo ovog https://www.youtube.com/watch?v=ZTXDADTLXuM" onclick="window.open(this.href);return false; , onda definitivno zaduzi ove sumske ljude sa foruma da tu nadju nesto exremno
P.S. Ako planiras nesto ekstremnije odo ovog https://www.youtube.com/watch?v=ZTXDADTLXuM" onclick="window.open(this.href);return false; , onda definitivno zaduzi ove sumske ljude sa foruma da tu nadju nesto exremno
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Ako ces da se druzis sa nama sumskim ljudima
, zaboravi V Strom, moze iskusan vozac dosta dobro i sa njim i sa bilo kojim drugim motorom, ali nije ti Strom za sumu, skup, tezak, nema vjesanje i tockove za terensku voznju, sklon velikim ostecenjima kod padova, nema sa njim opustene voznje i uzivanja na terenu. Gledaj jednocilindricni motor do 650 ccm da ima zicane tockove, pozeljno je da ima prednji tocak 21, a moze dosta dobro i sa 19. Vec sam ti nedje nabrojao nekoliko modela enduro motora sa kojima mozes jeftino da prodjes, a da ti pruze maksimum uzivanja. Ako ces da vozis vecinom asfalt, da ponekad ako te put nanese predjes malo uredjenog makadama, da putujes dalje, da pravis visednevne ture sa puno kilometara onda trazi putni enduro poput Stroma, Versysa, Transalpa...