Yamaha dt 125

Kupovina motora, djelova i opreme
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Yamaha dt 125

Post by NikGold »

SVE motore koje ti je jovan nabrojao plus yamaha xt600 i tt600 i suzuki dr 650se. . Ovaj suzuki iz oglasa nije ovo godiste malo je stariji. Inace i xt i tt i dr su odlicni motori stim da bih blagu prednost dao suzukiju. Nemoj da se plasis malo vecih kubikaza jer nevozi motor tebe nego ti njega. ulaganje u starije motore se isplati ako si ga kupio za bas male pare i hoces da ga vozis par godina u suprotnom je bacanje para. Ja u ekipi imam dva legendarna suzukija dr 350 u top stanju sto se tice teh ispravnosti i oba su na prodaju ,a li nisu blizu tvoje sume ;)
+1389+
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

Janko, koliko su dr-ovi?
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
forumaš
Stoper
Stoper
Vozim: još ništa

Post by forumaš »

Ne plašim se većih kubikaža, nego većeg troška :D Sam motor je skuplji, a mislim da je za 650 ccm registracija blizu 300 €...
I činio mi se u lošem stanju ovaj sa oglasa, zato sam ga i otpisao... Čekaću, valjda nešto iskoči...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Granica ti je 500cc za registraciju
Do 500 ti je sve u 20 30e
+1389+
forumaš
Stoper
Stoper

Post by forumaš »

Nisam znao da je 500 ccm granica... Onda ću da gledam kubikaže do 500 ccm, ako iskoči nešto jeftinije, a da vrijedno ulaganja...
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Bolje dodati malo para za dobar motor u koji nema puno ulaganja, nego jeftin, pa puno ulagati, moze se lako desiti da te jeftin motor na kraju puno vise kosta. Kad kazem dobar motor ne mislim lijep motor na oko, bez ogrebotine, nego mislim na tehnicki ispravan motor, koji nije udaran, kome agregat nije potrosen, sa dobrim vjesanjem, kocnicama, kvacilom...
Znam motor koji je u eksta stanju, bez centa ulaganja i nije mogao da se proda zbog nekoliko sitnih ogrebotina, a kad je lakiran odmah je prodat, jer vecina kupaca trazi motor ono da je za vidjet.
forumaš
Stoper
Stoper

Post by forumaš »

Jovane, slažem se. Ovaj tip motora mora imati kozmetičkih oštećena... Pošto sam laik za motore, kad budem gledao neki, tebi se javaljam ;)
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

Vjeruj mi to je najpametnije :)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
forumaš
Stoper
Stoper

Post by forumaš »

Već sam počeo da mu dosadjujem :D
Damir'Tattoo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: sta mi se da.

Post by Damir'Tattoo »

Moj prvi motor je bila Yamaha XTZ 750 SuperTenere, visok motor, 260kg spreman za voznju, 70ks. Malo misica, malo mozga, malo padova i malo pratis iskusnije i starije vozace. Janko ti je rekao sve, vozis ti njega ne on tebe. Enduro motor mora da pada, bjezi od usminkanog endura....jer ga nijesu bez neke sminkali.
Post Reply