Ja sam bio u support ekipi nasem drugaru emiru,tako da nemam slika i utisaka sa same dodjele paketica,ali vidim da je sve proslo kako treba i dolikuje!
Sto se tice price oko voznje u grupi i ponasanju pojedinaca....mislim da je to pitanje odraza cjelokupnog stanja u drustvu...stanite u bilo koji drugi red,za lijek,za burek,u postu...isto je,i ne pomazu svi redari ovoga svijeta

Ali opet,misljenja sam da se radi o izuzecima,da je opsti utisak da se grupa korektno ponasala i da se nisu drasticno krsila pravila...bar dok sam ja bio u grupi.
Moja sugestija organizatorima je da mozda par dana pred kretanje i na samom kretanju,skrenu paznju ucesnicima na pravila vonje u grupi...da se uspostavi taj kontakt sa grupom...da se upozore svi koji ne zele da postuju ta pravila ili ne mogu(da se razumijemo,nije nimalo lako vozit 130 km u kolonu od 100 motora),da jednostavno krenu sat vremena ranije ili kasnije i spasu i sebe i grupu...ne vidim sto bi se vise moglo ucinjet po tom pitanju...naravno,postoje i teze mjere,ali kako se radi o izuzecima mislim da nisu neophodne...
Za kraj bravo za sve koji su ucestvovali,i hvala svima koji su se cimali proteklih dva mjeseca da se akcija odrzi!