MDM 2015 utisci i slike!

ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Re: MDM 2015 utisci i slike!

Post by ice »

Pejamachine wrote:Mislim da nema mjesta za kritike organizatora..ipak su oni samo ljudi , vozaci koji ovo rade bezprofitno i svaka im cast...
A i da sam ja organizator i da se bas potrudim da organizujem i neko me nakon toga kritikuje, tu ulogu organizatora sledeci put prihvatio ne bih. :D
Umjesto kritike, bolje da iznesemo sugestije kako bolje sledeci put..
Hvala Peja, ali svaka kritika dobro dođe jer je svako mišljenje bitno radi sledećih akcija.
Kao što ti reče, ovo svi mi radimo jer volimo, od profita imamo samo mogući žir želuca od sjekiracije ;)
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

samo nemojte ice-a da mi sjekirate, ja sam osjetljiv kad mi se on nasjekira ;) ja sam presvisnuo te nemado para da djipim na motor i pridruzim vam se da znate , tako da sledeci put ako ja ne idem otkazuje se akcija ;ppppp
risk,is what makes life worth living.
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Da li je Montenegro ucestvovao u ovoj akciji? Na spisak nisam pronasao njegov nik, jedino ako po imenu nije upisan.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Montenegro nije ucestvovao u bilo kojem smislu niti doprinio nicim ovoj akciji!
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Kritike i sugestije treba da dolaze od ljudi koji su ucestvovali u ovoj akciji a ne nit ucestvovao nit doprinio ali da pametuje to zna.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Ovo nije prvi put da se pametuje vec i na ranije topice se pametovalo i kritikovalo...to pravo imaju samo bikeri,oni koji nemaju motor i nisu bajkeri neka se druze na CDM ili vec neki drugi forum!Ako hoce ovdje da ostanu neka budu korektni i nece biti problema.Svi smo svjesni teskoce ovih dogadjaja u Tivatu i Baru,ali desava se i to je cijena tolike grupe bikera i tesko da organizacija moze svakome mentor u voznji biti,kako sa bajkerske tako sa auto strane!
RockerArm
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure

Post by RockerArm »

Svaka čast za cjelokupnu organizaciju akcije!!!
Dvjesta motora!? Ha ha, , svaka čast!
Sa srećom, sledeće godine da bude još više učesnika!
Povrijeđenim kolegama zelim da se što prije oporave,
i što prije zaborave nezgodu, te vrate svojim motorima.
Ekipa bravo!
Worry less, ride more!
Nobody
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Pusti bajker

Post by Nobody »

Pozdrav svima koji su bili i koji nisu, i koji su zeljeli, a nisu mogli...meni je svakako bilo super, nego nisam nista slikao, pa bih ja ovdje vilio vidjeti sto vise slika. I naravno brz oporavak kolegama, i da se sto prije vrate u sedlo! :-D

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7041D using Tapatalk
Montenegro
Grijač guma
Grijač guma

Post by Montenegro »

Ja se izvinjavam ako se neko pronasao u kritici.
Nisam znao da je pravilo komentarisanja i pametivanja ograniceno na one koje imaji i one koje nemaju motore.
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

Ja sam bio u support ekipi nasem drugaru emiru,tako da nemam slika i utisaka sa same dodjele paketica,ali vidim da je sve proslo kako treba i dolikuje!

Sto se tice price oko voznje u grupi i ponasanju pojedinaca....mislim da je to pitanje odraza cjelokupnog stanja u drustvu...stanite u bilo koji drugi red,za lijek,za burek,u postu...isto je,i ne pomazu svi redari ovoga svijeta :D
Ali opet,misljenja sam da se radi o izuzecima,da je opsti utisak da se grupa korektno ponasala i da se nisu drasticno krsila pravila...bar dok sam ja bio u grupi.

Moja sugestija organizatorima je da mozda par dana pred kretanje i na samom kretanju,skrenu paznju ucesnicima na pravila vonje u grupi...da se uspostavi taj kontakt sa grupom...da se upozore svi koji ne zele da postuju ta pravila ili ne mogu(da se razumijemo,nije nimalo lako vozit 130 km u kolonu od 100 motora),da jednostavno krenu sat vremena ranije ili kasnije i spasu i sebe i grupu...ne vidim sto bi se vise moglo ucinjet po tom pitanju...naravno,postoje i teze mjere,ali kako se radi o izuzecima mislim da nisu neophodne...

Za kraj bravo za sve koji su ucestvovali,i hvala svima koji su se cimali proteklih dva mjeseca da se akcija odrzi!
Post Reply