Tuznim srcem i bolom moram da se rastanem od moga dobroga konja. Bio mi je dobar i vise nego sto sam trazio. Nismo padali vec smo imali prelijepu saradnju 4 godine. Za te cetiri godine odradio sam sljedece:
1993. godiste. Presao oko 70K Km
Nove progresivne opruge HAGON i ulje u viljusci
Komplet reparirani karburatori (sve provjereno nastelovano) - CAK GUD
Grijaci rucica
Poviseni vizir
Stitnici za ruke
Boban iz BG napravio sjediste kako bog zapovjeda
Bocni krauzer koferi sa nosacima i migavcima na istim staje boga oca unutra a mali za voznju (nisu siri od rucica volana - logicno
centralni kafa kofer - onaj najveci sa monokey nosacem
Agregat vadjen samo zbog farbanja, a ujedno i nastelovani ventili iako nije bilo neke potrebe jer radi kao svajcarski sat
Novi filter vazduha i nova crijeva od filtera do karburatora
Novi akumulator na njemu
Auspuh RACE ADA - TRIOVAL ( sa db killerom zbog registracije)- montaza na jedan saraf
Crash-Bar - SEBA montiran na njemu
nije registrovan
Dunlop Arrowmax gume na njemu
Potrosnja po gradu izmedju 5 i 6 Litara zavisi kako ga ko vozi. Ja kada ga "gazim" dodje tu do 6, a kada vozim po propisima - onda je 5,2 - 5,5 - nikada ne ostajem na rezervi uvijek sipam do vrha i kad predjem 200 KM sipam full rezervoar
Ne trosi kap ulja. Uredno mijenjano ulje svake sezone na proljece. Jer sam ga vozio od Marta do Oktobra.
Nolan N92 FLIP UP - stanje 2 godine koristena aktivno - jbg, nije kao nova - ali je kaciga - nezamjenjiva
HJC - full face - odlicna bas odlicna - L velicina
Jakna sa protektorima SUOMI
Farmerice sa protektorima "NO NAME"
Tank torba
Rukavice
Sve u odlicnom stanju
Motor je "sjedi i vozi".
Ko se iole razumije vidjece da ovoliko ulaganje nije napravljeno da bise motor preprodao. Prodajem ga jer sam dobio dijete, zeni treba auto - a sa jednim autom tesko izlazimo na kraj. Pun mi je ku*ac da ja moram autobusom na posao da bih njoj ostavio auto itd... I sta cu, moram prodati motor jbg. Nerado to radim ali moram njoj neko auto da uzmem i tako. Moze kompenzacija za malo gradsko auto. Cijena motora i svega uz motor sto ide 2500 EUR za kes, za kompenzaciju 3000 EUR. Nemojte mi nuditi prsut, rakiju, ovce ili crijepove za kucu. Treba mi malo gradsko auto i to je to. Zbog toga prodajem motor - inace ga nikada na svijetu ne bih prodao. Svi koji me znaju, znaju da nikada ovaj motor ne bih prodao da mi nije muka. Toliko ljubavi i paznje sam mu pruzio i jbg. Kapitalizam uzima svoj danak
P.S. Slika nemam previse jer nemam kad za slikanje, vec samo za voznju. Evo vam mali klip i to je to.
https://www.youtube.com/watch?v=-wIcOfT8r9w" onclick="window.open(this.href);return false;
067 626 947 ili kikicenver@gmail.com