Mitas o9 je odlican u teren i dobar na asfalt,ali kisa me nikad nije uvatila dok sam ih drlja,pa ne znam kakva je situacija u mokre uslove.
Trajala je relativno kratko,mada sam joj heba oca na turu do grcke,a kad se istrosi podskakuje motor do 20 kmh
Haidinau k 60 scout je mnogo dobra guma.U teren ja odavala oooogromnu sigurnost i prijenjanje,solidna je bila i na asfalt,stim sto ipak mislim da su je vise za teren pravili

Kad se istrosi,ne da je losa no i opasna.Na blagi dodir zadnje kocnice blokira tocak

Po mokrom ne sjecam se da je nesto imala problema,ali bijele trake su joj rak rana

Opet.. za tvoju raboru,mislim da je najbolja opcija.Neprekosnovene u teren,prosjecne po asfaltu,i traju duuugo.Poka ce ti sve objasnit
SAd vozim Mitas 07,nisam znao sto da ocekujem,ali ispade da sam poprilicno zadovoljan gumom.Odlicna u teren,vidio si dje izadjoh izvise kape moracke(cak sam mogaop sebi da priustim luksuz zaustavljanja na uspon

),nikad mi ni ne proslajfova,a kamo li da ne izadje nedje.Ni na asfalt nemam nikakvih zamjerki,obaram garu koliko se moze.Po kisi sam vozio samo jednom po sloveniji,i nije bilo nikakvih problema.Dobra strana joj je i sto traje bez problema dvije sezone,a i cijena je minimalac.
I Filip ima neku miselinku kramponjacu,ali umjerenu da moze i na asfalt...cini mi se kao dobra guma asfalt/teren...evo dako se javi da pojasni,zaboravio sam koji model..