Domace moto trke

Moto GP, Super Bike, Dakar...
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

Re: Domace moto trke

Post by Kesha »

Lijepo je da neko iz CG učestvuje na trkama.
Lijepo da se kod nas organizuju trke.
Ne znam koji su - ali valjda postoje neki standardi/pravila/razmišljanja o bezbijednosti. I za vozače i za publiku. Ako bude kao na Lovćenu :(
Ne znam da li se može to dobro odradit na aerodromskim pistama itd. Trebali bi da pravimo našu stazu, možda u etapama, dio po dio produžavat.
A ne znam ni koji će to putkički avioni lećet na Kapino Polje
Polako žuri - Festina lente
mibuone
Stoper
Stoper
Vozim: Honda SH 300

Post by mibuone »

Naravno da sve to stoji sto se tice bezbjednosti. Kao sto svi znate kod nas je auto sport na izumiranju zbog sake supaka koji vec dosta vremena kradu dobre pare od toga, to nije nikakva tajna. Nije mnogo bolja situacija ni u srbiji samo sto je organizacija trke na aerodromu jednostavnija od recimo Lovcenske trke a i po pitanju bezbjednosti na aerodromu je kombinacija asfalt-livada i izletanje moze biti dobro oprosteno a na Lovcenu svi vrlo dobro znamo kako ide. Iskreno se nadam da ce ovo izaci do kraja. Ja sam trenutno na brodu tako da i ne mogu nista pomoci kad bude krenulo u realizaciju (ako je bude) vec cekam da dodjem kuci i uhvatim ako bude dovoljno vremena da sklopim motor pred prvu trku jer mi je crkao na zadnjoj trci. ;)
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

milo mi je da se bilo što dešava kod nas kad je moto sport u pitanju.
za ostalo, priželjkujem i nadam se najboljem.
Pejamachine
Grijač guma
Grijač guma

Post by Pejamachine »

@kesha - Avioni do 80 putnika koliko sam shvatio...i meni cudno jer ako sam dobro shvatio aerodrom se bazira da na njega slijecu avioni niskobudgetnih kompanije...a to je cista suprotnost jer oni su vecinom avioni od 150+ putnika..
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

pretpostavljam da od ove najavljivane trke u Niksicu nema nista? Ili grijesim??
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
mibuone
Stoper
Stoper
Vozim: Honda SH 300

Post by mibuone »

Nazalost nema nista, neko "pametan" je nakakio da poslije trka aerodrom ostane prljav i polomljen inventar a i ovi iz srpskog saveza se nisu pronasli sa potencijalnim organizatorom. Evo i sam sampionat su okratili na dva vikenda u Kraljevu od najavljenih sest trka.
Post Reply