Kesha, moze na moj taman da vidimo kako ide..ocemo li u voznju do jovana, kad mognemo svi, taman ima to da zavrsim i jos poneki dio da mi pogleda svojim serviserkim okom..
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Handguards (štitnici za ručke) i grijači ručki
-
Pejamachine
- Grijač guma

- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
Re: Handguards (štitnici za ručke) i grijači ručki
javite da napravimo invaziju na niksic
ko me pita za jacinu dva moda imaju 50 i 70 stepeni samo a snaga sama po sebi ne znam iskreo bacio sam odma pakovanje i dao se na ugradnju
ko me pita za jacinu dva moda imaju 50 i 70 stepeni samo a snaga sama po sebi ne znam iskreo bacio sam odma pakovanje i dao se na ugradnju
risk,is what makes life worth living.
-
Pejamachine
- Grijač guma

Aj Jovane javi se i lupi neki lijepi dan za provozat se do tebe, evo nas imas 3 pacijenta za pregled 
- RockerArm
- Grijač guma

- Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure
Grijači ručki....što će vam to ljudi...bacate pare.
Worry less, ride more!
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Ne znam kad bi mogli, imam odje nekoliko pacijenata, nemam se dje okrenuti u garazi, a mala mi je i garaza, nema prostora za vise od dva motora, a trenutno su unutra tri. Mogu ja doci do PG, ako imate garazu i alata da to zavrsimo.
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
E, ne znam ni ja što to ljudi ugrađuju, a i ne pale motor kad je hladno, a ne da ga voze.RockerArm wrote:Grijači ručki....što će vam to ljudi...bacate pare.
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
jovan wrote:Ne znam kad bi mogli, imam odje nekoliko pacijenata, nemam se dje okrenuti u garazi, a mala mi je i garaza, nema prostora za vise od dva motora, a trenutno su unutra tri. Mogu ja doci do PG, ako imate garazu i alata da to zavrsimo.
ce ti obezbijedimo odmah rado sve i jos jedan motor na pregled da ti se isplati i sobu i smjestaj za noc ako ti pasa
risk,is what makes life worth living.
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
I piicu!sparco wrote:jovan wrote:Ne znam kad bi mogli, imam odje nekoliko pacijenata, nemam se dje okrenuti u garazi, a mala mi je i garaza, nema prostora za vise od dva motora, a trenutno su unutra tri. Mogu ja doci do PG, ako imate garazu i alata da to zavrsimo.
ce ti obezbijedimo odmah rado sve i jos jedan motor na pregled da ti se isplati i sobu i smjestaj za noc ako ti pasa
Polako žuri - Festina lente