Konacno Alpi !!!

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Pejamachine
Grijač guma
Grijač guma

Re: Konacno Alpi !!!

Post by Pejamachine »

Galiot wrote:
Kesha wrote:Pali te
Opa,ume i Kesha da ga zavuče,onako profesorski ! :D

Piši,mi čekamo kraj pa da te onda kritikujemo :D
Eee ko ga ne zna, na tezi nacin bi ga naucio :D :D

Nego da nastavim - Svanuo je dan grupnjaka, tj 3-ke. Planiramo obici 3 passa - Furka, Grimsel i Susten pass pa nazad u hotel u Andermat. Najmanje voznje danas od svih dana na turi.
Budimo se, ocajno doruckujemo i gas prema Furki, iii.... je*es ovo pisanje, dosadilo svima!

Evo snimka kako to izgleda od pocetka do kraja kroz Alpe.
https://youtu.be/Gs725Iv9_Fs" onclick="window.open(this.href);return false;
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Dobri moj prijatelju, zbog ovakvog snimka koji je dopunjen Dron revolucijom proglašavam ovaj topic Sticky i ostaje tu do daljnjeg, na samom vrhu putopisa :)

Hvala ti na fenomenalnom putopisu i ovom snimku koji me nekako u jednom trenu umirio i napravio spokojnim, a sad ću i da objasnim zašto. Nekako smo svi puni neke nervoze, sičije i dosadne svakodnevnice pa kao da zaboravljamo što nas čini srećnim, i ustvari koliko smo srećni. A ja sam se pronašao u tvom putopisu jer sam gledajući ovaj snimak shvatio koliko sam i sàm obišao i vidio ovih nestvarnih predjela koje si pomenuo i kojima si vozio.

Još jednom hvala ti na ovom putopisu, mene si oduševio :)

P. S. Imao si ludu sreću da te policija nije snimila dok si onako "kulturno" krstario Grimselpassom, nebi ti ostao u baš tako lijepom sjećanju ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pejamachine
Grijač guma
Grijač guma

Post by Pejamachine »

@ Ice, fala na pohvalama, drago mi je da ti se putopis svidio...osjecam se pocastvovano sto je sada sticky :)

Cisto da zavrsim putopis, reci cu da smo se nakon silaska sa Stelvia, zaputili ka Veroni gdje smo prespavali. Sjutra smo se zaputili od Verone ka Splitu preko Slovenije ali u SLO poce kisa a kako.mi nismo u nekoj velikoj potrebi i zurbi, ostali smo da spavamo u Opatiji i taman da vidimo to meidteransko cudo. Sjutradan, od Opatije do Splita nas je pratio jak vjetar, na granici vozljivog i to uz Jadransku mag a ne na autoput. Na autoput smo se prikljucili kod Splita i lagano autoputem pa preko BiH do nasih domova kojim smo se tada vec veliko uzeljeli. Datum dolaska je bio 21.08.2017, 10 dana puta, ndsto oko 3600km i cijelim putem fenomenalno vrijeme!

Naravno, imalo bi tu jos mnogo toga da se kaze i prikaze ali ostavljam nesto i da se osjeti samim prisustvom..sto se tice ove ture i ovog koridora, svako ko planira da ide a treba mu neki info, neka se slobodno obrati..

Zivjeli!

PS na grimselu na vrhu (kao sto si mi i napomenuo prije puta) su bile dvije policijske patrole bmw-ima k1600. Posmatrali su sta se desava na prilazu Grimselu..ali sreca pa smo ovu 'kulturu' ispoljili na penjanju prema susten passu koji je da kazem malo vise zatvoren nego grimsel :)

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Odlicno!
Hvala sto si podijelio putopis!
:clap:
Hold your horses, man
Freeride