@ Ice, fala na pohvalama, drago mi je da ti se putopis svidio...osjecam se pocastvovano sto je sada sticky
Cisto da zavrsim putopis, reci cu da smo se nakon silaska sa Stelvia, zaputili ka Veroni gdje smo prespavali. Sjutra smo se zaputili od Verone ka Splitu preko Slovenije ali u SLO poce kisa a kako.mi nismo u nekoj velikoj potrebi i zurbi, ostali smo da spavamo u Opatiji i taman da vidimo to meidteransko cudo. Sjutradan, od Opatije do Splita nas je pratio jak vjetar, na granici vozljivog i to uz Jadransku mag a ne na autoput. Na autoput smo se prikljucili kod Splita i lagano autoputem pa preko BiH do nasih domova kojim smo se tada vec veliko uzeljeli. Datum dolaska je bio 21.08.2017, 10 dana puta, ndsto oko 3600km i cijelim putem fenomenalno vrijeme!
Naravno, imalo bi tu jos mnogo toga da se kaze i prikaze ali ostavljam nesto i da se osjeti samim prisustvom..sto se tice ove ture i ovog koridora, svako ko planira da ide a treba mu neki info, neka se slobodno obrati..
Zivjeli!
PS na grimselu na vrhu (kao sto si mi i napomenuo prije puta) su bile dvije policijske patrole bmw-ima k1600. Posmatrali su sta se desava na prilazu Grimselu..ali sreca pa smo ovu 'kulturu' ispoljili na penjanju prema susten passu koji je da kazem malo vise zatvoren nego grimsel
Sent from my HTC 10 using Tapatalk