Kruzni tok Kotor
-
Mali Marko
- Stoper

- Vozim: XJ 900S Diversion
Re: Kruzni tok Kotor
A tek kakva se guzva napravi kad ovi koji su u kruznom toku stanu i pocnu da pustaju ove koji nailaze...ludilo 
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Ovu sliku sa starijim gospodinom u vozilu PV tablica sam snimio mislim prosle godine. Covek je stao, izasao iz kola i pitao sta ja radim tu
Al dobro, ne zna covek, zaista je stariji i vrlo verovatno da nikada do tada nije vozio u kruznom toku...
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Hehe, dobra fora ovo za dojc kafu 
Slican utisak sam imao u Plavu na nekakvom mini-mini-mini kruznom toku, auto s malo vecim ajnslagom se o jadu zabavi
Slican utisak sam imao u Plavu na nekakvom mini-mini-mini kruznom toku, auto s malo vecim ajnslagom se o jadu zabavi
-
TO_FAST_for_YOU
- Grijač guma

- Vozim: yamaha fz1
znate sto je dobro kod kruznog toka? sto je visine 5cm i ne moras kruzit,nego predjes preko njega!!!!

U daljini cuju se kao gromovi!!!!
- Laki 086
- Grijač guma

- Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........
Da malo osvježimo temu.
Ovo sam preuzeo sa BJBikers-a!

Magični kružni tok u Svindonu, u Engleskoj je konstruisan 1972. godine i sastoji se od pet manjih kružnih tokova postavljenih u krug.
Tok saobraćaja oko manjeg, unutrašnjeg kruga je suprotan smeru kazaljke na satu, dok je smer oko 5 malih tokova normalan (za Englesku) u smeru kazaljke.
Lokalno stanovništvo i redovni korisnici su se izveštili u prolasku kroz raskrsnicu koja pruža više putanja između ulica koje se ulivaju u kružni tok.

Raspored raskrsnice je skoro nepromenjen već trideset godina.
Kada je raskrsnica prvobitno puštena u promet, spoljašnjih 5 krugova nisu bili trajno obeleženi, već je na svakom stajao saobraćajac koji je nadgledao vozače dok je raspored dodatno podešavan.
Više informacija:
http://en.wikipedia.org/wiki/Magic_Roundabout_(Swindon" onclick="window.open(this.href);return false;)
Ovo sam preuzeo sa BJBikers-a!

Magični kružni tok u Svindonu, u Engleskoj je konstruisan 1972. godine i sastoji se od pet manjih kružnih tokova postavljenih u krug.
Tok saobraćaja oko manjeg, unutrašnjeg kruga je suprotan smeru kazaljke na satu, dok je smer oko 5 malih tokova normalan (za Englesku) u smeru kazaljke.
Lokalno stanovništvo i redovni korisnici su se izveštili u prolasku kroz raskrsnicu koja pruža više putanja između ulica koje se ulivaju u kružni tok.

Raspored raskrsnice je skoro nepromenjen već trideset godina.
Kada je raskrsnica prvobitno puštena u promet, spoljašnjih 5 krugova nisu bili trajno obeleženi, već je na svakom stajao saobraćajac koji je nadgledao vozače dok je raspored dodatno podešavan.
Više informacija:
http://en.wikipedia.org/wiki/Magic_Roundabout_(Swindon" onclick="window.open(this.href);return false;)
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Opstepoznato je da kod nas pola ljudi ne zna pravila kruznoga toga, i licno se psihicki pripremam svaki put kad moram da prolazim kroz isti, a izbjegavam ih kad god mogu. Zaista kruzni tok teoriski koliko toliko idealno resenje raskrsnice, ali kad ljudi ne znaju da voze na njemu, kao sto se moglo vidjeti iz Ice-ove prilozene slike, nije ni malo naivno. I siguran sam da pola njih se buni na kraju jer oni znaju bolje. Sto meni nije jasno je to sto je sve to relativno resivo sa nekim mega giga maxi znakom citljivim za predskolski uzrast, u slicicama i cicaglisama ako treba koji navodi da se priblizavas kruznome toku, da ima prvijenstvo onaj koji je u njemu, I DA MAGARE NE MOZES IZ UNUTRASNJE TRAKE KA KAMIKAZA DA IZADJES SA KRUZNOGA TOKA BEZ OBAZIRANJA NA ONOG U SPOLJNU, i ako si u unutrasnju, koja je lijeva, izlazi ili nastavlja se u lijevu.
Iz nekoga razloga svi misle da je opste poznato da ako udjes na jedan ulaz da svi moraju da izadju na isti, niko ni pod kojim slucajem ne treba da napravi cio krug ili nesto slicno 
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Ili ovako nesto da se daje prije i poslije svake spanske serije po pola minuta
http://en.wikipedia.org/wiki/File:NonUK ... 8_Cars.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo da se docrtaju trake u samom kruznom toku i nikako da se ne mijenjaju modeli vozila da bi dominantnoj strukturi gledaoca tih termina ostao fokus na ono sto je bitno
http://en.wikipedia.org/wiki/File:NonUK ... 8_Cars.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo da se docrtaju trake u samom kruznom toku i nikako da se ne mijenjaju modeli vozila da bi dominantnoj strukturi gledaoca tih termina ostao fokus na ono sto je bitno
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):