čestitke junače, tako se to čini!!
Sharpshooter Djodja
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Re: Sharpshooter Djodja
Pa neka neko rece da Yamaha ne valjda... Ima Djodja da ga pretuli na daljinu... i u letu, ako treba
)
I kad stojim tesko me pratiti...
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
@JagerBD Vlado pucalo se na 100m iz stojeceg polozaja bez optike na metu divljeg vepra. Bodovao se samo dio oko grudnog kosa. Druga disciplina je bila na 200m iz lezeceg polozaja sa optikom, meta je bila srndac, takodje se bodovao dio grudnog kosa.
@ice Ivo brate moj, moram da ti saopstim da ne posjedujem jednu, i da to cu odmah da promijenim, te stoga mi reci dje kad i kako mogu dadodjem do maice koja ce reprezentovati moje drage kolege i drugove, i evo me odma za nju
@Director, Radza ima da istetoviram na sisu grb Yamahe koji bljuje vatru
@ice Ivo brate moj, moram da ti saopstim da ne posjedujem jednu, i da to cu odmah da promijenim, te stoga mi reci dje kad i kako mogu dadodjem do maice koja ce reprezentovati moje drage kolege i drugove, i evo me odma za nju
@Director, Radza ima da istetoviram na sisu grb Yamahe koji bljuje vatru
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Djodja,
Kazi mi ko organizuje ta takmicenja? Ja sam mislio da si se ti takmicio u trapu.. To mi je vrelo interesantno s obzirom da mi je otac lovac i da sam sa njim lovio diljem nase nam prijateljske BiH. Bilo je tu divljih svinaj i srndaca... Mada je najvise padalo pitom svinja al su padale direktno na razanj...
Kazi mi ko organizuje ta takmicenja? Ja sam mislio da si se ti takmicio u trapu.. To mi je vrelo interesantno s obzirom da mi je otac lovac i da sam sa njim lovio diljem nase nam prijateljske BiH. Bilo je tu divljih svinaj i srndaca... Mada je najvise padalo pitom svinja al su padale direktno na razanj...