A moram te nesto pitati.
Zasto si narucio bas taj model cizama?
Alpinestars P1 SportTouring Pants & Sidi B2
- blazo.milic
- NLB Moderator
- Vozim: GS1200 Adventure
Re: Alpinestars P1 SportTouring Pants & Sidi B2
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
Ako ih izvjesni interesant ne uzme, nece u oglase, neSpace Director wrote:jagerbd wrote:a ja taman htio da pripitam jel stiglo i jel suskaju dok se hoda.....nego vidim da nije mjesto ni ovim smajlijima
Stigla je oprema
Pantalonama sam zadovoljan, a cizme su nazalost, pola cm krace, nego sto bi trebale biti. U svakom slucaju, ima jedan interesant, pa ako ih on ne uzme, idu u oglase, a ja cu poruciti druge, vece.
Sta da radim
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Iskreno, mnogo mi se dopada kako izgledaju.blazo.milic wrote:A moram te nesto pitati.
Zasto si narucio bas taj model cizama?
Drugo i ako jako lice na racing chizme, nisu to u potpunosti, vec su neka street-touring opcija. Prilicno su pristupacne ~185e, ako se uzme u obzir da je Sidi u pitanju.
Volim lijepe i kvalitetne stvari, a ove cizme mi se bas takvima cine. Nisam uzeo goretex opciju, jer su preskupe a i iskustva kazu da sve cizme puste vodu prije ili kasnije, te da su navlake za cizme jedini (???) spas od mokrih nogu.
Eto
I kad stojim tesko me pratiti...
- blazo.milic
- NLB Moderator
- Vozim: GS1200 Adventure
Ma pitam te jer sam i ja uzeo slicne takve, jer su mi se svidjele.
A onda sam iduce godine uzeo one BMW koje i sada nosim koje su izmedju touring i enduro.
Odlicne su Sidi, ali su meni vise racing, mada su lijepe.
Pitam samo zbog toga.
A onda sam iduce godine uzeo one BMW koje i sada nosim koje su izmedju touring i enduro.
Odlicne su Sidi, ali su meni vise racing, mada su lijepe.
Pitam samo zbog toga.
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
- Gugi
- Silovatelj krivina

Direktore , molim te , motes li nas uputiti kako ide ta narudzba sa http://www.motorcycle-superstore.com/ ?
Je li direktno njima saljes narudzbu i placas preko net-a, ili ima neko da po narudzbi donosi njihovu robu ?
Koliko se ceka ?
Ako ti nije tesko , opisi kompletnu proceduru narudzba ,placanje...preuzimanje , ...mislim da ima jos ljudi koje ovo interesuje.
Je li direktno njima saljes narudzbu i placas preko net-a, ili ima neko da po narudzbi donosi njihovu robu ?
Koliko se ceka ?
Ako ti nije tesko , opisi kompletnu proceduru narudzba ,placanje...preuzimanje , ...mislim da ima jos ljudi koje ovo interesuje.
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Gugi wrote:Direktore , molim te , motes li nas uputiti kako ide ta narudzba sa http://www.motorcycle-superstore.com/ ?
Koliko se ceka ?
Ovo je sajt prodavnice koja se nalazi u USA i nisam siguran da isporucuju u Evropu.
Meni je oprema stigla, tako sto mi je donio neko ko zivi u USA, kad je dolazio ovamo prije mjesec dana. Ne znam kojom su karticom placali, ali u svakom slucaju, stiglo je za 3 dana na adresu u USA.
Sto se trgovine opreme tice, po nekim povoljnijim cijenama, mislim da je najpovoljanija opcija cuveni Rajko-Rajkeze iz Kragujevca. Ukoliko te zanima, mogu da ti dam kontakt.
I kad stojim tesko me pratiti...
- Gugi
- Silovatelj krivina

To je vec malo komplikovano , ali moze se probati...
Da li on nabavlja robu sa ovog sajta ili nekog drugog ?
Ako ti nije tesko postavi sajt i broj telefona ,da vidimo sta ima u ponudi ?
pozzzzzz.......
Da li on nabavlja robu sa ovog sajta ili nekog drugog ?
Ako ti nije tesko postavi sajt i broj telefona ,da vidimo sta ima u ponudi ?
pozzzzzz.......
- Evil_Zo
- Stoper

- Vozim: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE
Dobar izbor 
P.S. Koji broj si narucio Sidi pa ti ne pase, 44 ili 43 (ti bjese nosis 43)? Znam da su njihovi brojevi malo manji od AS-a i Dainese-a...
P.S. Koji broj si narucio Sidi pa ti ne pase, 44 ili 43 (ti bjese nosis 43)? Znam da su njihovi brojevi malo manji od AS-a i Dainese-a...
"90% of motorcycle racing is between the ears" - Kevin Schwantz

Zivi svaki dan ka' da ces sjutra umrijeti, cuvaj se sramote ka' da ces trista godina zivjeti.
武士道
Zivi svaki dan ka' da ces sjutra umrijeti, cuvaj se sramote ka' da ces trista godina zivjeti.
武士道