Izlozba pasa svih rasa

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Danilo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CX

Re: Izlozba pasa svih rasa

Post by Danilo »

Prošao sam tuda iste noći, išao ka Cetinju, i vidio taj prizor svježe ubijenog velikog dugodlakog psa i sa prijateljima komentarisao kakvo srce, obraz, svijest i savjest imaju oni što na drumovima ubijaju životinje, ne pomislivši ni u jednom trenutku da je taj pas svojim izlijetanjem pred točkove zamalo mogao ubiti nekog. I to brata bajkera. Bolje je što se to ovako završilo. Neka si ti zdravo druže i da te na drumu dobra sreća prati, a te džukele - jebo im pas mater (pa će ih opet biti dosta).
OLDTIMERCLUBMONTENEGRO
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

:shock: Preskačem ovu temu već dva dana, misleći da neko smara s pričom o ljubimcima, kad ja tamo a ono međutim... Što bi rekao Jules Winfield "The path of the righteous man is beset on all sides..." :lol:
Jedan srećni direktor i jedan baksuzni kučak, milo mi je što nije obrnuto :)
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Aoooooooo...ada Horejshio bi se o crnome jadu zabavio,kad bi ovoga vuka vidio,ovako uneredjenoga...(pod uslovonm da ne vidi nogostup)...malo sale,Direktore,neces mi zamjeriti!Spasilo te iskustvo dosadasnje sa bizinima,glava hladna te spasila,eto to! Ima masu pustenih pasa na potezu Kokoti-Barutana-Kamenica i dalje od Zupe do trece trake...mada ima i krupne stoke,ali ovi su najopasniji...Sreca da te prati vazda kao tu noc!
14:23
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Stvarno cudno kako covjeku glava radi mozak u djelicu sekunda. Prelista ti se zivot pred ocima, a opet se trazi optimalno resenje i neka informacija za tu situaciju. Meni je u glavu u trenutku proslo sjecanje na druga, pokojnog Veljka Vlahovica koji mi je nedje prepricao jedan od svojih nebrojenih dozivljaja, kad je na nekih 150km/h naletio na psa, a bio je sa curom na motoru, pa je, kako on rece tada, kad je vidio da ga ne moze izbjeci "zavrnuo gas, da ga prepolovi".
Meni je samo to proslo kroz glavu i momentno obrtomjer u crveno na 16.000 okretaja....
Malo toga, malo prisebnosti, mnogo srece... i naravno Suzuki, da je bio BMW raspao bi se po putu... ;)
I kad stojim tesko me pratiti...
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Space Director wrote:Meni je samo to proslo kroz glavu i momentno obrtomjer u crveno na 16.000 okretaja....
Malo toga, malo prisebnosti, mnogo srece... i naravno Suzuki, da je bio BMW raspao bi se po putu... ;)
..... i ne bi ga morali TAM-ici onako obradjivat :mrgreen:

e jesi ti neke pasje nafake, moj Direktore ;)

P.S.
Dobro si odreagovao i jos bolje prosao
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Hahahah, samo sam te cekao komso! :)))
I kad stojim tesko me pratiti...
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

:shock: brate moj od Zabela, na ovome bi ti i Čak Noris zavidio.
svaka čast za reakciju Direktore, i sreća te si ovu nogu podiga inače bi ga pre$eka na 5 djelova ;)
srećan rođ!!
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

e kako sam komentarisao lika sto je ubio jelena na velikoj brzini i produzio moram i tebe, zasigurno si jedan od srecnijih ljudi na svijetu, svaka cast na smirenosti, sta si drugo mogao, gas pa kom opanci kom obojci
risk,is what makes life worth living.
pajko87
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW R1200 GS

Post by pajko87 »

ti bro ko da si mesar ili je taj pas znao dje da se nabode :) svaka cast tebi za tu manovru dobro si prosao :0 ipak si letio :0
Hasta Siempre, Comandante
ThePower
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Kawasaki z750

Post by ThePower »

Svaka čast za manevar i prisebnost,treba se pazit tih blesavih pasa.Ja nisam sa njima ima iskustva ali sam kod Jaza preša preko kornjače,kako sam osta na motor ni dan danas mi nije jasno :roll:
Post Reply