Policija pokupila 21 motor sinoc!?!?

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Re: Sta bi ovo?

Post by ice »

N-i-k-O wrote:Mene su juche 5 puta zaustavili u toku dana i ja im ono velim kako me ko zaustavlja shto je ta muka danas, svake po ure me na drugo mjesto zaustavljaju?
Ovaj policajac mi je rekao da je "Akcija za Motocikliste" pa provjeravaju bukvalno svaki motor do jednoga - jeli uredno registrovan, ima li vozach polozenu A kategoriju i to je to...A naravno ako usput bude kakvi prekrshaj tretiraju ga kao da je ubio nekog, nece ni da razgovaraju snjim, odma puca vozachka ili privodjenje motora u zetatrans.

Pravo da vi rechem ni ja ne volim policiju i najezim se kad vidim da me zaustavljaju ali brate shto veli neko gore, kad pogledas koliko se njih preserava kroz grad bez kacige i puni gas kroz njegosevu...lijepo je znat da tu marvu michu sa ulica makar na 2 mjeseca. ;)
slažem se s tobom, no viđoh da ti kaciga ne stoji skroz na glavu il ti mala il ti zapnje na čelo? :P
turi to na glavu bate moj što ti ja zla oću ;)
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Re: Sta bi ovo?

Post by Gasho »

ice wrote:
N-i-k-O wrote:Mene su juche 5 puta zaustavili u toku dana i ja im ono velim kako me ko zaustavlja shto je ta muka danas, svake po ure me na drugo mjesto zaustavljaju?
Ovaj policajac mi je rekao da je "Akcija za Motocikliste" pa provjeravaju bukvalno svaki motor do jednoga - jeli uredno registrovan, ima li vozach polozenu A kategoriju i to je to...A naravno ako usput bude kakvi prekrshaj tretiraju ga kao da je ubio nekog, nece ni da razgovaraju snjim, odma puca vozachka ili privodjenje motora u zetatrans.

Pravo da vi rechem ni ja ne volim policiju i najezim se kad vidim da me zaustavljaju ali brate shto veli neko gore, kad pogledas koliko se njih preserava kroz grad bez kacige i puni gas kroz njegosevu...lijepo je znat da tu marvu michu sa ulica makar na 2 mjeseca. ;)
slažem se s tobom, no viđoh da ti kaciga ne stoji skroz na glavu il ti mala il ti zapnje na čelo? :P
turi to na glavu bate moj što ti ja zla oću ;)

Nije valjda... :shock:
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Re: Policija pokupila 21 motor sinoc!?!?

Post by Hogar »

Danilo wrote:Dovoljno im je samo da stanu na potezu Blok 5 - Tološi i brzo će ispunit zadatu kvotu kad zaustave ove trkače-drkače što po vas dragi dan tuda jurcaju na svojim zunzaljima.
HAUG! VAla trkaca na tom potezu je dovoljno da ispune godisnju kvotu, samo, da je zakona, za ono sto oni rade tuda, islo bi se pravo na robiju.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Auu, mene su za malo uvatili a bio sam totalno ispravan samo što sam bio zaboravio tablicu , saobraćajnu i vozačku . Jednostavno, pretvarao sam se da sam poštar :lol:

ps. heh baš bih volio da vidi kako će zaustavit Sreta Rokijevog brata
+1389+
Ivan V
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Ivan V »

Toliko im je stalo do ove 'akcije' da preskaču po pola bulevara i ugrožavaju saobraćaj da bi zaustavili skuter koji nije u prekršaju.

I još upozorenje, ako bi se prošlo pored njih bez zaustavljanja odmah se javlja sledećoj patroli da bude spremna a ti tamo su onda spremni i da biju.

Dva zaustavljanja u sat vremena juče.
Post Reply