nedje na neki forum procitah vic , mozda i na ovaj, povodom ove teme
kaze :
Mujo:Hsao znas da je poskupilo gorivo?!
Haso: meni nije ja uvijek sipam za 10 DM
Zna li se mozda da li se ovaj trend isto odnosi na zemlje u okruzenju, da kazemo malo sirem, tipa Italia, Njemacka (oglasi se Roki) Slovenija i sl.?
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
wulfy wrote:
Iz ovoga slijedi da su FIKSNE dažbine za bezolovni benzin nesto manje od 82 centa., a za ekodizel 72 centa. Ostatak do cjene koju plaćamo čini sama cjena goriva, 2% carina i PDV ...
Treba kupovat, napojit i registrovat ( cini mi se da sam cuo podatak 2800kom) sluzbena vozila. No dobro je i ovako, vidjet ces kad prorade sad ove nove piste u Berane i na Zabljak, pa kad stanu kupovat avione
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
U Neumu je nafta(ovo je info od prije mjesec dana) bila 1 EUR. A koliko ja znam, Bosna nije proizvodjac nafte i naftinih derivata,nego je uvoze. Akcize i dadzbine klete nas unistise...
Uzassss.a ove cijene nemaju veze sa svetskim trzistem,jer kad je barel najskuplji bio,kod nas je masu jeftinije gorivo bilo nego danas...neka no su i plin poskupili,vise se ne isplati sipat(sad je 97 centi),a on bar veze nema sa naftom...no kad su sve prodali,kad nema izvoza,nema sto no da se desavaju ovakve stvari Inace,u Libiju je (prije one muke) litar nafte bio 12 centi..
ima da raste amo tako i dalje, potraznja je ogromna, niko nidje ne hoda, niko ne ide autobusom, svi idu od kafica do kafica kolima, taxijem i tako. mislim da ni u jednoj drzavi na svijetu proporcialno nema ovoliko taxi kompanija i vozila koliko kod nas i da svaki radi punom parom. strashno.
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are. #11 http://www.facebook.com/stexmne
SteX wrote:ima da raste amo tako i dalje, potraznja je ogromna, niko nidje ne hoda, niko ne ide autobusom, svi idu od kafica do kafica kolima, taxijem i tako. mislim da ni u jednoj drzavi na svijetu proporcialno nema ovoliko taxi kompanija i vozila koliko kod nas i da svaki radi punom parom. strashno.
Koliko cujem i benzin u USA je poprilicno skocio. U AZ je galon trenutno oko 3.70 sto se polako priblizava cijeni u prvom i drugom kvartalu 2008me kojoj je dostizala preko 4$ po galonu. Koliko je trenutno u NY?
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
SteX wrote:ima da raste amo tako i dalje, potraznja je ogromna, niko nidje ne hoda, niko ne ide autobusom, svi idu od kafica do kafica kolima, taxijem i tako. mislim da ni u jednoj drzavi na svijetu proporcialno nema ovoliko taxi kompanija i vozila koliko kod nas i da svaki radi punom parom. strashno.
Koliko cujem i benzin u USA je poprilicno skocio. U AZ je galon trenutno oko 3.70 sto se polako priblizava cijeni u prvom i drugom kvartalu 2008me kojoj je dostizala preko 4$ po galonu. Koliko je trenutno u NY?
zavisi dje, na Long Islandu pored mi faxa placam 3.9 tako neshto. u gradu na manhattanu je oko 4.0 uvelike
grdilo. zajebo sam se pa napunio rezervoar na Menhetnu 15 i kusur dolara me izashlo obichno na Long Island ispane 11i neshto sitno
kolju kolju ovdje strashno. bice josh gore uzas
divni dani u junu proshle godine 2.8 3.0 galon uh
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are. #11 http://www.facebook.com/stexmne