Interesantna vest
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Re: Interesantna vest
NAJVECA OPASNOST U SAOBRACAJU KOD SU TAXISTI KOJIH IMA MILION I KOJI KAD JE PRAZAN OCE KROZ TEBE DA PRODJE A KAD MU JE MUSTERIJA U AUTO NE MOZES GA NATJERAT DA PREDJE 30
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Bosko wrote:NAJVECA OPASNOST U SAOBRACAJU KOD SU TAXISTI KOJIH IMA MILION I KOJI KAD JE PRAZAN OCE KROZ TEBE DA PRODJE A KAD MU JE MUSTERIJA U AUTO NE MOZES GA NATJERAT DA PREDJE 30
To su tvoji drugovi, nemoj tako
I kad stojim tesko me pratiti...
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
Morao sam ovo na FB postavit. Nisam siguran da iko može ostati ravnodušan prema ovakvim akcijama,jer ovako znaš gdje pripadaš i da i tamo neko misli na tebe.kopljas wrote:Obratite paznju, pogotovo na prvi pasus.. Jel moguce
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/242850 ... tocikliste" onclick="window.open(this.href);return false;
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
-
Mikan
- Grijač guma

- Vozim: Afrika Twin
Odlican primjer kako kada se hoce moze puno toga da se uradi za bezbjednost svih ucesniika u saobracaju.Kod nas svako jutro na svim teve stanicama jedna od prvih vijesti je koliko je prethodnog dana policija napisala kazni- koliko oduzela saobracajnih dozvola i registarskih tablica.I kada cujemo te brojeve pomislimo kako su bili aktivni, a u stvari ne razmislimo kolko je u CG gradova pa kolko je patrola trenutno na putevima i ulicama pa to sve puta tri koliko je smjena u 24h i onda postaje jasno da kada bi podijelili onaj broj sa pocetka price ispalo bi da jedna patrola u svojoj smjeni ne napise vise od nekoliko kazni.Znaci ili ne rade ili rade vise za sebe.
- SteX
- Grijač guma

- Vozim: KTM 6225SMC '07
^^^ to ti je ziva istina... a sramota za nas samo takva, da oni rade malo bolje mozda bi se i ja vozio motorom kroz CG malo mirnije ili bilo kojim drugim saobracajnim sredstvom
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
http://www.facebook.com/stexmne
http://www.facebook.com/stexmne
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Space Director wrote:Bosko wrote:NAJVECA OPASNOST U SAOBRACAJU KOD SU TAXISTI KOJIH IMA MILION I KOJI KAD JE PRAZAN OCE KROZ TEBE DA PRODJE A KAD MU JE MUSTERIJA U AUTO NE MOZES GA NATJERAT DA PREDJE 30
To su tvoji drugovi, nemoj tako