A kategorija za ispod 50ccm?

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Re: A kategorija za ispod 50ccm?

Post by Hogar »

SteX wrote:
Hogar wrote:E pa dragi kolega Stexu, ako pogledate registrovane clanove foruma, vidjecete da je moja Helga registrovana vec skoro godinu dana ;)
ako sam znao grom me ubio :D ja sam novajlija ovuda josh :D al mi je eztra to hogar i helga zato mi je smijeshno (ne u loshem smislu nego u dobrom humoru smislu) :D :idea: :D
No offence taken. On the contrary ;) Ja volim da cukam, Helga voli da vozi :D
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

PSP, a ako ima bilo koju kategoriju (dakle može i B) onda je sigurno polagala PSP. Tako je po zakonu. Moja gospođa na B kategoriju vozi evo dvije godine i nema problema kod organa reda (doduše do sada su je zaustavljali sveukupno možda pet puta)
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Kad smo vec na ovu temu, jel ima neko da zna neku auto skolu da imaju motor, tj. motocikl.... Moja gospodja je probirljiva, nece da polaze na skuteru, pa evo poceh da trazim... :D
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

Hogar wrote:Kad smo vec na ovu temu, jel ima neko da zna neku auto skolu da imaju motor, tj. motocikl.... Moja gospodja je probirljiva, nece da polaze na skuteru, pa evo poceh da trazim... :D
Ima auto skola u sklopu sportskog centra,ne znam naziv.uci se na Salcano wolf 125 cc,5 brzina ;)
Filip
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Spyder 50cc

Post by Filip »

Drugove i mene su zaustabvljali cijelo proslo ljeto i nisu trazili nista sem vozacke za B kategoriju (odnosi se na sve do 50cc)...
VeDzA wrote:
Hogar wrote:Kad smo vec na ovu temu, jel ima neko da zna neku auto skolu da imaju motor, tj. motocikl.... Moja gospodja je probirljiva, nece da polaze na skuteru, pa evo poceh da trazim... :D
Ima auto skola u sklopu sportskog centra,ne znam naziv.uci se na Salcano wolf 125 cc,5 brzina ;)

auto skola se zove Miljanic. U ostalom evo ovdje par skola iz PG http://www.skolavoznje.info/autoskole.p ... =Podgorica" onclick="window.open(this.href);return false; Mada mislim da je najjeftinije u Savezu vozaca, ali ne drzite me za rijec, tu mi tri druga polazu 2 Aprila pa pretpostavljam da je tu jeftino :P :p

uglavnom sve one imaju i motore za polaganje A kategorije i oni su uglavnom jacine od 125cc...

Ja sam mislio iduce godine da polazem za A kategoriju, a mislim da ce mi to bit papreno skupo u slucaju da poskupe polaganje do tad.. :/
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Evo, nasao sam ih i na netu... AS Miljanic. Hvala... sutra idemo do njih :)
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

[/quote]Ja sam mislio iduce godine da polazem za A kategoriju, a mislim da ce mi to bit papreno skupo u slucaju da poskupe polaganje do tad.. :/[/quote]

Ja sam polagao u SIGNAL,50 e(ne racunam ljekarsko :) ),pa mozes provjerit jer je to bilo prije 2 godine...
maliratac
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Yamaha YBR125, tu i tamo Apriliu Atlantic 400S

Post by maliratac »

Hogar wrote:Treba mi za Helgu. Otprilike smo se dogovorili da joj trgujemo neki skuter do 50ccm, da ide na posao u toku suvih dana, al sad nismo sigurni da li treba da polaze A ili ne....
Podaj joj KLE-a, neće joj niko ništa
Svako ima pravo da se kreće... i da bude kreten
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

KLE vec neko vrijeme nije moj. Nadam se jednoj 'ragi' od 900ccm skorih dana, a to bi joj bilo malo mnogo....

EDIT: Za do posla, htjedoh reci... :D
Post Reply