Moji suvozaci se krecu od 22-27 godina i to su pripadnice ljepseg pola!Lake su,volim kad me stisnu,vriste,stenjaju,vlaze...ovaj nema veze
Sto se mene tice kao suvozaca...nikakav sam!Tezak sam kako god okrenes.Prije 7 godina sam bio suvozac sa drugom na suzukoga i pali smo u dalmatinsku.Spasila mi je kaciga glavu.Ne kazem da se od tad nisam vozio na motor kao suvozac...jesam x puta,ali me svaki put drala frka.Vjerujem kolegama ali do 60 km/h...sve preko nema mi spasa!
Ni u ludilu ne bih bio suvozac Ice-u ili slicnim manijacima
Last edited by Madza on 07 Jun 2011 14:35, edited 1 time in total.
Ja ne pamtim kad sam zadnji put sam sjeo na motor...
Sto bih dao za jednu "single" voznju
Jednom me Mladen Bojovic vozio na Big1 dok je bio u njegovom vlasnistvu... sve sam Boga molio da bude crveno na semafor da skocim sa motora kad stane
Razumijem toga sa đonom potpuno ..... onaj je prosuo glas po cijeloj Evropi tako da "Caritas" razmišlja da napravi humanitarnu akciju "Đon" ne bi li se tome prestravljenom kupile nove crevlje .... mora sam tu intervenisat i jedva sam ih ubijedio da je u pitanju bio STRAH a ne NEMAŠTINA .... ne znam oće li mi to umjet cijenit
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Mene je jedan coek odole vozio na motor kao suvozaca, doduse kroz pjacu ovuda, i nije mi se nesto strasno ucinjelo...ili se to mene cini. Kad sam bio "suvozac" u vojni helikopter dzigerice su mi se okretale, taman mi dodju do u grlo i pomislim dako ih izbacim da pocinem, a one se opet vrate kad ovaj okrene na drugu stranu, pa onda sve ispocetka
mexiko wrote:. Kad sam bio "suvozac" u vojni helikopter dzigerice su mi se okretale, taman mi dodju do u grlo i pomislim dako ih izbacim da pocinem, a one se opet vrate kad ovaj okrene na drugu stranu, pa onda sve ispocetka
Tu su ti makar đonovi ostali zdravi ....
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ja znam jednoga sto je vidio u pg da mu suvozaca nema a od ct su krenuli zajedno. Mislio sam lise pada da se dok si na motor samo gume deru a djonove stite nogari