P: Yamaha R1
-
veleGR
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsx-r 1000
Re: P: Yamaha R1
auu Valerossi upravo si upropastio prodaju i Audija i Yamahe
......
Samo polako, puni gas.
-
valerossi
- Stoper

- Vozim: suzuki gsr
Ja samo znam za motor koji je na KO table i koji je placen 7000e u fabrickom stanju i preso 9000km a sad se prodaje puno vise u ovakvom stanju.I isti vlasnik sto je pobio koze kaze da kad je momak doso da kupi motor tj da mijenja za auto kazao je kako motor nista ne valja krive vile, zadnji rep kao da je 94god sav kriv kriv mu volan ,stope dole stavljene 10e akumulator je kupljen kineski , a sad odjednom valja i to najbolji
itd a najgore je sto je masina blokirala i nije mogo da upali tek na autov akumulator mozete zamislit toga dusmanina sto je kupio motor i pao i ovo napravio od njega... 
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Dobro je u svemu sto ipak ima poneko da skrene paznju na ove stvari. Ja sam kao pocetnik (i sad sam
) gledao motor i mislim da bih izludio
da sam uzeo nesto slomljeno, a digao sam kredit
. Povesti nekog iskusnog i provjeriti stanje - zakon
.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
- Maki
- Grijač guma

- Vozim: penzionerski
VALE KRALJU, SVAKA TI CAST !!!!!!!!!

-
danilo92
- Biker wannabe

- Vozim: kTm Duke 3 690
tebi bi bilo pametnije da gledas svoja posla a ne tudja. motor je u Bar, i na KO je table.
-
valerossi
- Stoper

Gledam ja svoja posla al stvarno nije u redu zeznut nekoga. Tako ako to taj motor nije onda stavi slike jer ova r1 sto bas nista ne valja istekla joj je reg u maj i http://img404.imageshack.us/img404/9517 ... 313183.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ovako izgleda dokle jos bila motor a ne tranja a ta tvoja je mozda druga neka r1
. Al isto stavi slike da ljudi vide kao i svaki normalan oglas ovdje. Slike,ocuvana ,treba li sto ulagat jel padano itd.
-
danilo92
- Biker wannabe

- Vozim: kTm Duke 3 690
valerossi, kako se zoves i prezivas i odakle si ?
-
valerossi
- Stoper

Nije bitno kako ime i prezime nego bolje tvoje ime i prezime da stavis da bjeze od tebe da koga ne zajbes... Ovako ljudi izgledaju kad im je krivo zbog necega pa te odma provociraju i pitaju za ime i prezime, ja mislim da je bolje da maknes oglas jer provaljen si .. POZZ SVIM BAJKERIMA POSTENIM 
-
LION
- Test vozač kaskader

ovakve i slicne stvari se ne rjesavaju na ovaj nacin...dovoljno je navesti/ako je to tacno/,svoje misljenje na jedan fin i kulturan nacin,a ne sad jedan drugog prozivate i jos trebate i kakvu tucu da zakazete...za sve ima fin nacin.nije ovo forum za ,,obracune,, i ,,nadjacavanje,,.ja sam ovo napisao ne misleci lose nikome od vas dvoice...smanjite malo tenzije i budite ozbiljni.najlakse se svadjat i prepirat.mislim da treba komplet oglas obrisat i stavit novi,jer kako ste vas dvojica krenuli ovo se nece bez gusala zavrsavat.moje mislenje je da kad se neka stvar/motor/prodaje treba stavit sliku i sve moguce podatke,radi eventualnih kupaca,ali i to je individualno misljenje.pozdrav svima.