Za te price oko registracije mora da se organizuje NVO koji ce lako da reaguje sto se tice registracije i svega ostalog..
Ja sam mislio ako mozemo na brzinu napravit neku peticiju ili skup pa da vidimo sto ce bit. Nego aj kad vas ne zanima idite preko brda.
Ja sam za bilo kakvu vrstu intervencije kad su u pitanju takse i nameti koji su besmisleni i na koje mozemo probati da uticemo, makar to bilo za neke mizerno 2,5 eura. Ja ne kazem da ce te pare koga spasiti, samo treba intervenisati jer sto ne ide ne ide.
JA se ne mogu ubrajati u motoriste iz razloga sto vozim to sto vozim (jer nema menjac, jer se ne zajase itd.. kako neki namecu) ali eto malo pogadjaju tvoje rijeci.
Beskontaktne (pristup karticom) Brave za Hotele, Apartmane, Ormarice...
Darko 069-151-476
Navicices se. Cesto pogodim rijecima...
Tesko da nesto tu mozemo uraditi. Kroz tunel Sozinu nisu ni planirani da prolaze motorciklisti, koliko li biciklisti. U samom pocetku je cak i postojala zabrana. Vjerovatno je to uradio neki pametnjakovic koji je i ove znakove po Podgorici postavljao, ali samo da znas da je malo falilo da nam zabrane potpuno prolaz. Kaze mi covjek koji radi na naplatnim rampama da mnogo motorista prolazi pored rampe. U pocetku su zvali policiju i ona je reagovala brzo, ali sve manje to cini, pa ovi ljudi sa naplate sve redje i zovu policiju. Ne kazem da to treba cinjeti, jer ja to necu nikada uraditi, ali, mogu nam i to uzeti za zlo...
U Hrvatskoj su nesto slicno uradili sa naplatama auto puteva, ali je njihova akcija bila pravovremena i u njoj je ucestvovao veliki broj bikera, kojih kod nas nema. Zato mi ni ne bi postigli takav efekat...
Kada vozim motor, i ako zelim da se provozam, gotovo nikad ne idem kroz tunel. Kada zurim do Podgorice, zahvalan sam sto postoji tunel kako bi taj put prevalio u sto kracem roku. Sjetim se kako je bilo nekada kolima preko brda i pristao bih i na vecu cijenu samo da ne moram to ponavljati...
Sto se tice toga sto vozis, ja sam sa X9 od 180 ccm isao sa zenom na Zabljak, a prijatelji samnom na Malagutija 150 i na dva X9 od 200 ccm u Grcku. Imas sasvim dobar motor...
NikGold wrote:Ljudi ovio je prodavanja muda za bubrege. Isto mi je kao i sto se bune nvo sto se voze sluzbena auta u privatne svrhe - toliko priche oko 20 l goriva a ovamo se sve drugo pokrade i nista neostade. Da se mi pobunimo zbog visokih registracija a za Sozinu ko nema ja cu mu je platit
U pravu si
OBIS wrote:Registracije su problem i tzv. porez na luksuz ...
Ti nemas pravo glasa Imam original users manual za Hypera, slucajno sam ga dobio od ekipe od koje sam kupio motor, tako da u koliko se motorizujes, dobijas pravo glasa i manual
Kako ti greskom nisu spakovali Hyper uz taj trijunf .
A za pravo glasa hvala sto si me podsjetio znas ja se ponekad izgubim i ne budem svjestan svoje situacije
NikGold wrote:Ljudi ovio je prodavanja muda za bubrege. Isto mi je kao i sto se bune nvo sto se voze sluzbena auta u privatne svrhe - toliko priche oko 20 l goriva a ovamo se sve drugo pokrade i nista neostade. Da se mi pobunimo zbog visokih registracija a za Sozinu ko nema ja cu mu je platit
U pravu si
OBIS wrote:Registracije su problem i tzv. porez na luksuz ...
Ti nemas pravo glasa Imam original users manual za Hypera, slucajno sam ga dobio od ekipe od koje sam kupio motor, tako da u koliko se motorizujes, dobijas pravo glasa i manual
Kako ti greskom nisu spakovali Hyper uz taj trijunf .
A za pravo glasa hvala sto si me podsjetio znas ja se ponekad izgubim i ne budem svjestan svoje situacije
Hoce li se skoro situacija mijenjati Sto bi za BMW-a?
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?