ovu temu je otvorila pripadnica ljepšeg pola, a ja se nadam da meni neće zamjerit da je nastavim.
ideja mi je da se na ovu temu nadovežemo (prvo ja) sa postavkom slika i prilika sa vožnji po našoj zemlji. nije bitno odakle dokle, makadam, šuma asfalt magistrala, bitno je da postavljamo fotografije i snimke sa vožnji po našoj zemlji. najbolje bi bilo, ja ću se truditi, da i napišemo imena makar mjesta, sela, lokacija na kojima je ftografija napravljena.
eto valjda je jasno da može svako, i sve da postavi! jedini je "uslov" da bude iz Crne Gore!
zašto? valjda je jasno!

prelijepa je, najljepša je, naša je, ima puno toga što nismo viđeli.

a sve može bit inspiracija da neko ode obiđe i vidi kako neđe nešto izgleda.
za mene novost od ove godine:
VELIMLJE!
print screen windowscertificity.com
image free hostingcertificity.com
Velimlje je nekada imalo i porodilište. to dovoljno govori koliko je ljudi živjelo u toj varošici.
image hosting 10mb limitcertificity.com
post image onlinecertificity.com
koliko znam (možda griješim) tamo još živi poslednje dijete koje je rođeno u tom porodilištu. Nemam fotografiju škole, a pohađalo je nešto preko 1000 đaka!
iz Velimlja ima dosta puteva kojima se može na razne strane po Banjanima. ja sam odabra jedan makadamski, i odličan je! na asfalt se izlazi u Trepča, i odate malo niz put, ima fenomenalan pogled na Slano jezero.
image upload no limitcertificity.com
image free hostingcertificity.com
eto za novi početak ove teme!
nemojte da vam je muka. bilo đe da ste išli. i svoje selo je prelijepo! pokažite!