Koliko sam ja upućen,moto gume se mogu balansirati u BD u onoj radnji na semaforima za stari grad,pored "CARPE DIEM" kafića. Čini mi se da su oni držali,ako još uvijek ne drže,Avon gume. Imaju i teflonske držače tako da znam da rade i demontažu/montažu moto guma.
A znam i da auto servis "JUG" u Kotoru ima taj dodatak za balansiranje moto guma,sad koliko su kompetentni za to ne znam.
Balansiranje tockova...
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Re: Balansiranje tockova...
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Jeste, ima u Budvi. Prodaju i Avon gume za motocikle i balansiraju. 
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Gugi
- Silovatelj krivina

Toooooooo........hvala ljudi ...
Ispade ovo koristan topic
Ispade ovo koristan topic
- Mali
- Stoper

- Vozim: Aprilia SL 750 Shiver
Keeweay 250 ATV ;)
Sto se tice balansiranja novih guma to je obavezno bez obzira kakve su i kakva je felga.
Voznja na nebalansiranoj nije nimalo ugodna.
Postoji nastavak za obicnu balansitku ali nije pouzdana kao poseban stroj za moto gume.
Dante u Du to radi na rucnoj balansirki koja je dosta precizna ako se njome znas sluzit.
Ako dolazite u Du na balansiranje, preporucam vulkanizersku radnju "Đuraš" ima posebnu balansirku za motore
vrlo su profesionalni i to radi osobno gazda, (neda radnicima da to rade) koji je biker, vozi Kawu GTR1400
A ima i lijep izbor guma po relativno dobroj cijeni.
Voznja na nebalansiranoj nije nimalo ugodna.
Postoji nastavak za obicnu balansitku ali nije pouzdana kao poseban stroj za moto gume.
Dante u Du to radi na rucnoj balansirki koja je dosta precizna ako se njome znas sluzit.
Ako dolazite u Du na balansiranje, preporucam vulkanizersku radnju "Đuraš" ima posebnu balansirku za motore
vrlo su profesionalni i to radi osobno gazda, (neda radnicima da to rade) koji je biker, vozi Kawu GTR1400
A ima i lijep izbor guma po relativno dobroj cijeni.
Umjetnost je voziti dugo, a ne brzo!
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
dobre informacije...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- tref
- Grijač guma

- Vozim: KTM superenduro 950 R HUSQVARNA 510R
mogu u budvu u avona da balansiraju,ja sam tamo to radio.
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
provjereno
,ja pitao:BALANSIRANJE GUMA RADI SERVIS" VUKSANOVIC" U BUDVI,NA SEMAFORIMA,PORED "CARPE DIEMA",I ONI SU TAKODJE ZASTUPNICI "AVON" GUMA
.A TAKODJE,KO BUDE HTIO,NEKA SALJE pm PA CU DA MU SALJEM KONTAKT.POZZ
.A TAKODJE,KO BUDE HTIO,NEKA SALJE pm PA CU DA MU SALJEM KONTAKT.POZZevery second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Bio danas u "Vuksanović " servisu u BD da zamjenim gume na motoru i mogu reći da sam zaista prijatno iznenađen kvalitetom usluge! Momak koji tamo radi,Beni,je toliko pažljiv da nema potrebe da brinete za svoje točkove,pogotovo što imaju svu opremu za demontažu/montažu/balansiranje točkova. Imaju i stalke ako dodjete direktno motorom,sav alat ima plastične umetke da ne bi slučajno ostavili traga na felgama,svi držači su gumizirani,ma divota je bilo gledati sa koliko pažnje radi Beni. Za sve tipove točkova imaju potrebne adaptere,npr,moj motor ima zadnju mono viljušku i točak se pričvršćuje samo sa jedne strane ali to njima nije bio nikakav problem,malo podešavanje priključaka i eto ga,za čas balansira i zadnji točak. Ocjena odličan,5!
UGRADNJA I SERVIS:
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- Ichko
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha aerox :)
Dali ovaj servis Vuksanovic u BD i dalje radi balansiranje guma na motore/ skutere. Ako ne, ima li neko drugi u budvu ili na primorju ko radi.
2003 Yamaha Wr 450F (supermoto) - SOLD
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Galiot wrote:Bio danas u "Vuksanović " servisu u BD da zamjenim gume na motoru i mogu reći da sam zaista prijatno iznenađen kvalitetom usluge! Momak koji tamo radi,Beni,je toliko pažljiv da nema potrebe da brinete za svoje točkove,pogotovo što imaju svu opremu za demontažu/montažu/balansiranje točkova. Imaju i stalke ako dodjete direktno motorom,sav alat ima plastične umetke da ne bi slučajno ostavili traga na felgama,svi držači su gumizirani,ma divota je bilo gledati sa koliko pažnje radi Beni. Za sve tipove točkova imaju potrebne adaptere,npr,moj motor ima zadnju mono viljušku i točak se pričvršćuje samo sa jedne strane ali to njima nije bio nikakav problem,malo podešavanje priključaka i eto ga,za čas balansira i zadnji točak. Ocjena odličan,5!
Bio i ja nedavno,ali izgleda nisam na istog momka naisao.Ovaj sto je meni montirao gume,mi je tom prilikom polomio zadnji zmigavac,ali prosti jadi...zalijepismo ga nekako.Posto nemam iskustva sa gumama na motoru,nisam znao da je balansiranje obavezno(sad znam),a na moje pitanje treba li,odgovoro mi je ne,to se ne radi na motore,sto ni malo nije korektno