Honda CBR 600 RR 2008

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Post Reply
nikolahn
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha R6

Re: Honda CBR 600 RR 2008

Post by nikolahn »

Ima meni komsija shivera, prodaje ga. Ako hoces raspitacu se, ali mislim da ce ti brzo dosaditi. Takodje mislim da je rijetko sta zabavnije od ovog bijelo-narandzastog ljepotana gore na slici. :D
Drive Like a DEVIL ....... Feel Like a GOD !
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Pitaj ga koliko ga prodaje, koliko je presao, godiste itd itd. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Post by veskotg »

Lavlje-Srce wrote:Dolazi u obzir zamjena za neki nervozni motor - za neku bitangu od motora! :D
Sto snazniju to bolje ;). Minimum neki je 100 konja! Sve ispod toga mi je sporo...

067/ 740 - 500
sreća pa sebe nisi prepanuo onime:''...bez suvišnih komentara..'' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a ni I.Radusinović se ne može prepas'! :evil: :evil: :evil:
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

ako mene budes pitao i slusao, shivera ces zaobici u velikom luku....imaju stotne kvarova fabrickih...tako da bih ga ja izbijegao....to su mi pricali njihovi vlasnici..uglavnom je elektronika..a oni su nove kupovali potpuno....uzmi KTM od njega vece bitange neam...ali V2 iskljucivo.... ;) ;)
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

bu2rider wrote:ako mene budes pitao i slusao, shivera ces zaobici u velikom luku....imaju stotne kvarova fabrickih...tako da bih ga ja izbijegao....to su mi pricali njihovi vlasnici..uglavnom je elektronika..a oni su nove kupovali potpuno....uzmi KTM od njega vece bitange neam...ali V2 iskljucivo.... ;) ;)
Brate evo vec nekoliko dana prodje od kad gledam sto bi posle Honde uzeo...
Toliko su me ljudi isprepadali sa kvarovima raznoraznih motora, ama sto sam god spomenuo da bih mogao vozit
neko se nadje da mi kaze "a dje tooo jesi luddd, to je uzas" ahaahhahahahahhahahhahaha!
Znachi...nema mi druge no da ostavim ja ovu moju Hondu i mirno more sto se kvaliteta tiche za mene,
posto ochigledno necu ja moc nac motor ni priblizno dobar kao sto je moja CBR-ka :).
Vise ni sam ne znam sto cu... :)
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
mikeli.pg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda Varadero 1000

Post by mikeli.pg »

A znalo mi te dobro...
Zakljucaj ovaj oglas , i neka ti manitanje.
Yamaha... Touching your heart
Laki 086
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........

Post by Laki 086 »

Lavlje-Srce wrote:Dolazi u obzir zamjena za neki nervozni motor - za neku bitangu od motora! :D
Sto snazniju to bolje ;). Minimum neki je 100 konja! Sve ispod toga mi je sporo...

067/ 740 - 500
Što se desilo sa Hondinom nervozom, pa je mijenjaš? Da nije ne daj bože postala ravnodušna i depresivna? :mrgreen:

p.s. moj ti je savjet, ne pravi veresiju od gotovine :naughty:
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Laki 086 wrote:

067/ 740 - 500
Što se desilo sa Hondinom nervozom, pa je mijenjaš? Da nije ne daj bože postala ravnodušna i depresivna? :mrgreen:

p.s. moj ti je savjet, ne pravi veresiju od gotovine :naughty:
Nece se mijenjat vala za neku barachinu to je sigurno...Ako ispane nesto vrijedno razmisljanja...
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

kupi triumpha ...ne kvari se, samo ulje mijenjas :P
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

Reko bi covjek, ovako sa strane, da kakvog NCR-a prodajes.
Stete da ne, jer bi bubreg prodo i doso ti klecat i pjevat pod prozorom :mrgreen:

No da se vratimo na temu, nekako mi paznja pada vise na osobu koja prica nego sto prica. Oliti imade li kredibilitet, svak od nas moze laprdat. Naslusao sam se ja, pogotovo, svakojakih prica velikih znalaca. Reko bi, glupost je neiskorjenjiva. Za probleme kod Shivera nijesam cuo, a imade ih kod nas, plus ih dosta drkosa voze, u japankama i mnogo velikim i skupim naocalama. Al evo, voze, bas cu prosnjuhat malo, interesantna mi je ta prica o crkavanju istih..

Vazno je, koji god stroj da imades, da se odrzava kako Bog zapovjeda, u covjeka koji zna sto cini i zime nema. Izdvojenih slucajeva ce vazda biti, na zalost. ;)
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
Post Reply