Honda CBR 600 RR 2008
-
nikolahn
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha R6
Re: Honda CBR 600 RR 2008
Ima meni komsija shivera, prodaje ga. Ako hoces raspitacu se, ali mislim da ce ti brzo dosaditi. Takodje mislim da je rijetko sta zabavnije od ovog bijelo-narandzastog ljepotana gore na slici. 
Drive Like a DEVIL ....... Feel Like a GOD !
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Pitaj ga koliko ga prodaje, koliko je presao, godiste itd itd. 
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
sreća pa sebe nisi prepanuo onime:''...bez suvišnih komentara..''Lavlje-Srce wrote:Dolazi u obzir zamjena za neki nervozni motor - za neku bitangu od motora!
Sto snazniju to bolje. Minimum neki je 100 konja! Sve ispod toga mi je sporo...
067/ 740 - 500
a ni I.Radusinović se ne može prepas'!
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
ako mene budes pitao i slusao, shivera ces zaobici u velikom luku....imaju stotne kvarova fabrickih...tako da bih ga ja izbijegao....to su mi pricali njihovi vlasnici..uglavnom je elektronika..a oni su nove kupovali potpuno....uzmi KTM od njega vece bitange neam...ali V2 iskljucivo....

- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Brate evo vec nekoliko dana prodje od kad gledam sto bi posle Honde uzeo...bu2rider wrote:ako mene budes pitao i slusao, shivera ces zaobici u velikom luku....imaju stotne kvarova fabrickih...tako da bih ga ja izbijegao....to su mi pricali njihovi vlasnici..uglavnom je elektronika..a oni su nove kupovali potpuno....uzmi KTM od njega vece bitange neam...ali V2 iskljucivo....![]()
Toliko su me ljudi isprepadali sa kvarovima raznoraznih motora, ama sto sam god spomenuo da bih mogao vozit
neko se nadje da mi kaze "a dje tooo jesi luddd, to je uzas" ahaahhahahahahhahahhahaha!
Znachi...nema mi druge no da ostavim ja ovu moju Hondu i mirno more sto se kvaliteta tiche za mene,
posto ochigledno necu ja moc nac motor ni priblizno dobar kao sto je moja CBR-ka
Vise ni sam ne znam sto cu...
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
A znalo mi te dobro...
Zakljucaj ovaj oglas , i neka ti manitanje.
Zakljucaj ovaj oglas , i neka ti manitanje.
Yamaha... Touching your heart
- Laki 086
- Grijač guma

- Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........
Što se desilo sa Hondinom nervozom, pa je mijenjaš? Da nije ne daj bože postala ravnodušna i depresivna?Lavlje-Srce wrote:Dolazi u obzir zamjena za neki nervozni motor - za neku bitangu od motora!
067/ 740 - 500
p.s. moj ti je savjet, ne pravi veresiju od gotovine
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Nece se mijenjat vala za neku barachinu to je sigurno...Ako ispane nesto vrijedno razmisljanja...Laki 086 wrote:Što se desilo sa Hondinom nervozom, pa je mijenjaš? Da nije ne daj bože postala ravnodušna i depresivna?Lavlje-Srce wrote:Dolazi u obzir zamjena za neki nervozni motor - za neku bitangu od motora!
067/ 740 - 500![]()
p.s. moj ti je savjet, ne pravi veresiju od gotovine
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
kupi triumpha ...ne kvari se, samo ulje mijenjas 
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Reko bi covjek, ovako sa strane, da kakvog NCR-a prodajes.
Stete da ne, jer bi bubreg prodo i doso ti klecat i pjevat pod prozorom
No da se vratimo na temu, nekako mi paznja pada vise na osobu koja prica nego sto prica. Oliti imade li kredibilitet, svak od nas moze laprdat. Naslusao sam se ja, pogotovo, svakojakih prica velikih znalaca. Reko bi, glupost je neiskorjenjiva. Za probleme kod Shivera nijesam cuo, a imade ih kod nas, plus ih dosta drkosa voze, u japankama i mnogo velikim i skupim naocalama. Al evo, voze, bas cu prosnjuhat malo, interesantna mi je ta prica o crkavanju istih..
Vazno je, koji god stroj da imades, da se odrzava kako Bog zapovjeda, u covjeka koji zna sto cini i zime nema. Izdvojenih slucajeva ce vazda biti, na zalost.
Stete da ne, jer bi bubreg prodo i doso ti klecat i pjevat pod prozorom
No da se vratimo na temu, nekako mi paznja pada vise na osobu koja prica nego sto prica. Oliti imade li kredibilitet, svak od nas moze laprdat. Naslusao sam se ja, pogotovo, svakojakih prica velikih znalaca. Reko bi, glupost je neiskorjenjiva. Za probleme kod Shivera nijesam cuo, a imade ih kod nas, plus ih dosta drkosa voze, u japankama i mnogo velikim i skupim naocalama. Al evo, voze, bas cu prosnjuhat malo, interesantna mi je ta prica o crkavanju istih..
Vazno je, koji god stroj da imades, da se odrzava kako Bog zapovjeda, u covjeka koji zna sto cini i zime nema. Izdvojenih slucajeva ce vazda biti, na zalost.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.