APEL: Nestao Beverly Cruiser Podgorica
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Re: APEL: Nestao Beverly Cruiser Podgorica
Ne bi mozda lose bilo obavijesititi i neke od majstora za motore u PG, u slucaju da im se pojavi neki takav, da jave ili tebi ili policiji. Mada ima po Dracu pacijenata koji bi spremni bili na takvo nesto, jer su u deficitu sa parama, za nabavku kakvih stimulativnih sredstava.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
po meni ovo se i desava po narudzbi li za potrebe nekog od nazovi majstora. mada mozda je parkiran u nekoj garazi i ceka se da nekome zafali neki dio. jer malo je mnogo u zadnje vrijeme kradje djelova i citavih motora.
- Maki
- Grijač guma

- Vozim: penzionerski
E bas sr@nje !!!
Izgleda da je najbolje voziti neki model koji niko u Crnu Goru nema, kao na primjer Bimota, MVAgusta i sl, tako da ga barem zbog dijelova niko nece
Izgleda da je najbolje voziti neki model koji niko u Crnu Goru nema, kao na primjer Bimota, MVAgusta i sl, tako da ga barem zbog dijelova niko nece
-
afroman
- Stoper

mislim da bi red bilo da ova tema stoji pri vrhu, nijesu to male pare u danasnje vrijeme 
-
afroman
- Stoper

i na rucak da te povedem ako treba kad ga nadjem, nekad kad ga nadjem 
- LuTheDuck
- Grijač guma

- Vozim: uglavnom mene vozaju
ista novo? radi li sta ovo nam fina policija?
I was born to be the best, number one and nothing less
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Radi kako ne radi...neki kose i sadijevaju sijeno po selima, neki skupljaju motore, pogledaj koliko ih je ispred CB
Voljak te plavi, nandzarasti, maveni, graorasti, svakakvih nekakvih
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Filip
- Biker wannabe

- Vozim: Spyder 50cc
Nista. . . pomirili su se od sa time. . .
-
afroman
- Stoper

iako sam mislio da ovu temu vise necu ozivjeti prevario sam se...
prije jedno mjesec dana zovu me iz policije, poslije mojeg urgiranja ka vrhu, nadjen ti je motor kazu...
dje, sto? motor je bio u kotor, za godinu dana je presao 200 kilometara, u njemu vise nije bilo kaciga, ali sam zato dobio originalnu beverly ceradu. motoru ejdino hvali vizir, pa ako cujete da je neki sumnjivi u prodaji pazite se da nije neka navlakusa.
Motor sa prodao drugu, posto sam u medjuvremenu kupio drugi, ali mi je ovo svakako super ispalo, ne toliko zbog novca kolko li do postignuca pravde!
tolko
prije jedno mjesec dana zovu me iz policije, poslije mojeg urgiranja ka vrhu, nadjen ti je motor kazu...
dje, sto? motor je bio u kotor, za godinu dana je presao 200 kilometara, u njemu vise nije bilo kaciga, ali sam zato dobio originalnu beverly ceradu. motoru ejdino hvali vizir, pa ako cujete da je neki sumnjivi u prodaji pazite se da nije neka navlakusa.
Motor sa prodao drugu, posto sam u medjuvremenu kupio drugi, ali mi je ovo svakako super ispalo, ne toliko zbog novca kolko li do postignuca pravde!
tolko
- Kolasinac
- Grijač guma

- Vozim: Honda VT750C
Super, čestitam! Rijetko, ali se dešava da se nađu. Jesi li saznao ko ga je maznuo?