DJELOVI KAWASAKI Z750

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Re: DJELOVI KAWASAKI Z750

Post by caesar »

pera-detlic wrote:Kupujem u djelove kawasaki z750 ili stranac , neregularan itd. Ako ko zna sto neka posalje poruku u pm :D
Zar nije nelegalno kupovati kradene stvari ili oglasavati da dolaze u obzir za kupovinu? U redu je postaviti oglas ali ovakav :naughty: Ja bik ovo DELETE pa u Recycle Bin.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
urke
Grijač guma
Grijač guma

Post by urke »

pera-detlic wrote:odakle je momak urke pa cu mu ja reci kolko tu ima ukradenih motora ako vec zna mene da ispravlja
momak je iz nk,i ne treba meni da govoris koliko ima neregularnih motora na forumu ili po ulica...
prvo kad si se prijavio na forum,nisi nista napisao o sebi ,ni ko si ni odakle si,i odmah u treci post postavljas oglas da te zanima izmedju i ostalog i neregularan motor !pa sad mi|nam ti reci jeli to u redu ???
nista protiv tebe nemam,jer te i ne poznajem ali takvi oglasi mi smetaju,i samim tim stete ovom forumu,a ti ako imas nesto protiv mene i mojih rijeci ,javi na pm.jos jednom poz od mene
veleGR
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsx-r 1000

Post by veleGR »

tesko ces nac i jedan dio za z750 u CG. drug mi je imao udarenog i narucivao je djelove preko ebay-a... izaslo ga je masu!
Samo polako, puni gas.
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Urose, hvala na stalozenom stavu, ne bi svako tako reagovao.

Pera-detlic, zamolicu te najljepse dvije stvari, u stvari jedno je molba, a drugo sugestija.
Prvo cu te moliti da se ljepse obracas clanovima foruma, jer ovo nije nacin komunikacije koji praktikujemo odje. Siguran sam da ti to nece biti problem, jer nam takvo ponasanje svima odje smeta. Ako ne mozemo ovu nasu raspalu drzavu da dovedemo u rad da nema smeca po njoj kao na deponiji, bar odje mozemo da pocistimo da sve izgleda lijepo i uredno.
A sugestija je sledeca, ukoliko te zanimaju ukradeni motori, kao sto su ti momci vec pojasnili, ovo nije mjesto gdje ih mozes kupiti, a bogami ni prodati. Eventualno mozes da navuces sebi neku bijedu na vrat, ako vec nisi. Posto vozis motore, pretpostavljam da imas vise od 18 godina, tj. punoljetan si, pa te ja necu uciti sta da radis i kako da se ponasas, ali cu ovaj, i svaki sledeci oglas ove sadrzine zakljucati.

Pozdrav
I kad stojim tesko me pratiti...
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

ValleRossi, monster, Lion zamolicu vas da se pridrzavate pravila podforuma Oglasi.
I kad stojim tesko me pratiti...
Locked