Ma nema ljutnje,ne bih ovo bez veze pitao, meni se iz pocetka ucinjelo ok, ali mi je masu ljudi, pogotovo majstora reklo da je to previse para za taj motor pa da je od zlata. Inace i ja vidim da se neki kvalitetni motori prodaju za smijesne pare jer nema toliko ni potraznje a ni para generalno, pogotovo ako uzmemo u obzir da je ovdje u pitanju kes bez cekanja, pa treba uzeti i to u obzir.Galiot wrote:Ma sve ok,nema ljutnje.![]()
U drugom postu pitaš da li je 6000 puno za taj motor,pretpostavka da toliko prodavac traži za njega. Ako je tako,u takvom stanju,to nije puno,pogotovo što je to smiješna kilometraža.
Mala pomoc
-
tihi
- Stoper

- Vozim: GSX 650 F
Re: Mala pomoc
-
tihi
- Stoper

Moze lock.
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Prvo mi reci koja je to Honda CBR 600 RR 2007 godiste, dje se nalazi i koje je boje?
Ja da znam samo su tri postojale, jedna u Ulcinj bijela slomljena je bila ali je covjek sve novo kupio, druga grafit edition koja je zavrsila na primorje
koja je takodje pala i ona moja crvena sto sam prodao. Pricam o modelima 2007+ godiste jer od tad pocinje novi model koji je aktuelan i dan danas.
Prvi put cujem da postoji jos neka! Da nije to model do 2006? Jesi li dobro ti to vidio?
Smijesno je pricat o toj Hondi a najsmjesnije je pricat o kilometrazi 18000 da je PUNO PRESLA! Sto veli neko gore taman se razradila kako treba
i ako je redovno servisirana, taj motor je kao nov vjeruj mi!
Jednom kad sjednes na Hondu postajes dozivotni Hondas!
Taj motor se sam voli kunem ti se...
Meni je dosadila sportska voznja, izvozio sam ga skoro 3 godine, nisam se skida snjega ka sa zene jebote pa sam zato malo promijenio
inache da sam imao malo para uokvirio bi je u dnevnu sobu da mi stoji dok sam ziv.
Moja je bila 2008-mo godiste, u top topova stanju, sa mnooooogo opreme i prodavao sam je 7000 eura, registrovanu.
Ta o kojoj ti pricas, 2007-mo je isti model kao moja sto je bila samo sto taj model godinu stariji od mog fabricki ima zute zmigavce a moj je imao bijele
ostalo je sve identicno, potpuno isti motor.
Ako je u top stanju, redovno servisirana i da nije lomljena ta Honda 6000 eura vrijedi svaki cent!
Racunaj ako nema guma na nju da valja i ako je neregistrovana da ti bar jedno od to dvoje taj vlasnik zavrsi i napravio si TOP trgovinu
a to ti je da te ispane 5500 eura. Pokajat se neces nikad u zivotu.
P.S. I dalje ne vjerujem da je to taj model kao moj dok mi ne bachish neku sliku i ne kazes porijeklo odakle je
posto sam je ja vozio 3 godine i nisam cuo sem za te 3 sto sam ti gore napisao.
Ja da znam samo su tri postojale, jedna u Ulcinj bijela slomljena je bila ali je covjek sve novo kupio, druga grafit edition koja je zavrsila na primorje
koja je takodje pala i ona moja crvena sto sam prodao. Pricam o modelima 2007+ godiste jer od tad pocinje novi model koji je aktuelan i dan danas.
Prvi put cujem da postoji jos neka! Da nije to model do 2006? Jesi li dobro ti to vidio?
Smijesno je pricat o toj Hondi a najsmjesnije je pricat o kilometrazi 18000 da je PUNO PRESLA! Sto veli neko gore taman se razradila kako treba
i ako je redovno servisirana, taj motor je kao nov vjeruj mi!
Jednom kad sjednes na Hondu postajes dozivotni Hondas!
Meni je dosadila sportska voznja, izvozio sam ga skoro 3 godine, nisam se skida snjega ka sa zene jebote pa sam zato malo promijenio
inache da sam imao malo para uokvirio bi je u dnevnu sobu da mi stoji dok sam ziv.
Moja je bila 2008-mo godiste, u top topova stanju, sa mnooooogo opreme i prodavao sam je 7000 eura, registrovanu.
Ta o kojoj ti pricas, 2007-mo je isti model kao moja sto je bila samo sto taj model godinu stariji od mog fabricki ima zute zmigavce a moj je imao bijele
ostalo je sve identicno, potpuno isti motor.
Ako je u top stanju, redovno servisirana i da nije lomljena ta Honda 6000 eura vrijedi svaki cent!
Racunaj ako nema guma na nju da valja i ako je neregistrovana da ti bar jedno od to dvoje taj vlasnik zavrsi i napravio si TOP trgovinu
a to ti je da te ispane 5500 eura. Pokajat se neces nikad u zivotu.
P.S. I dalje ne vjerujem da je to taj model kao moj dok mi ne bachish neku sliku i ne kazes porijeklo odakle je
posto sam je ja vozio 3 godine i nisam cuo sem za te 3 sto sam ti gore napisao.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
-
tihi
- Stoper

Haha, ostanuce legenda od ovoga dali je postojala i cetvrta ili nije
. Nismo se mogli nac za cijenu, ispade da ipak ima da se ulaze u nju po nesto a za kes je meni sada mnogo. U svakom slucaju ko ima kesa, preporucujem je. Mada ovaj drug je na brod i ne pitah ga da li da mu postavim oglas ili ne ali cim potvrdi sve ce se znati. Evo sad moze lock...
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim