Ukraden motor iz garaze Gintasa - Suzuki Freewind
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Re: Ukraden motor iz garaze Gintasa - Suzuki Freewind
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Svaki put pretrnem od nervoze kad vidim ovakva obavestenja,a nayaslot ih je sve vise
Postavite sto vise detalja,slike,broj tablica....
Prepostavljam da ga nece voyit,ali bar tu mogucnost da pokrijemo...
Postavite sto vise detalja,slike,broj tablica....
Prepostavljam da ga nece voyit,ali bar tu mogucnost da pokrijemo...
-
tihi
- Stoper

- Vozim: GSX 650 F
Treba obratiti paznju na kombije, ako su cuvani snimci od sigurnosnih kamera, nemoguće da su ga samo izveli.
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
ljudi pa ovo je sprdnja više! Gintaš je cio pokriven kamerama, molim te Ilija dobro ih nategni da ti daju, ako ne tebi onda policiji, sve snimke koje imaju u tom periodu jer je nemoguće da je tek tako nestao. Jeste da ne odgovaraju radnici za vozila na parkinzima, ali kako je izašao motor odatle da niko nije ništa vidio? Ajde pošto kažeš da imaš čvrsta obećanja iz policije informiši nas molim te kako se odvija stanje... a ovi te su ga ukrali... ne znam, kletvi mi fali za njih
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
vedza dobro rece. logicnije je da su ga ubacili u kombi. inace bi neki od radnika zapamtio motor kad je izasa. nema 100 motora parkiranih tamo.
-
easyrider
- Stoper

- Vozim: Suzuki Freewind
Izgleda da nije garaza pokrivena kamerama, samo perionica kola koja se nalazi dolje ima neke svoje kamere. Trenutno su svi sumnjivi! Nije moglo proci bez necije pomoci iznutra. Rado cu vas obavijestiti o daljem toku istrage i bilo koju povoljnu informaciju podijeliti sa vama ali u ovom trenutku treba sacekati da institucije obave svoj dio posla. kakva su dosadasnja iskustva, je li ista od do sad ukradenih motora nalazeno posto vidim da je bilo slucajeva dosta?
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Koliko mi se cini svaka naplatna rampa parking servisa ima video nadzor, tako da ako su izasli motorm, mora postojati snimak. Nadam se da nisi baksuz pa da jedino u gintash to ne postoji, a opet sa druge strane, ako je bio blizu perionice, i sve da su ga ubacili u kombi, nije u motor dva kila pa da se to moze uradit tek tako, da se ubaci u kombi, a da niko nist ane cuje i ne vidi. Mislim da ima tu nacina da se udje u trag, samo ako ce da radi kako treba.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- big1
- Grijač guma

- Vozim: HONDA CBR 600F SPORT
MITSUBISHI GALANT V6 24V
BMW e30 325i "DRIFT MACHINE" - Location: Podgorica
auuuu..nek ide sve u tri lijepe pm...ovo kulminira iz dana u dan,jos malo se nece smjet motor ostavit 15 minuta a da nije na vidjelo ili zakatancen dobro...
stvarno mi je zao kolege,a sto se tice motora to je jedini freewind da ja znam u CG,tako da je tesko moguce da je trebao nekome odje..puno srece oko pronalazenja a ja ako idje ista cujem javljam..
stvarno mi je zao kolege,a sto se tice motora to je jedini freewind da ja znam u CG,tako da je tesko moguce da je trebao nekome odje..puno srece oko pronalazenja a ja ako idje ista cujem javljam..
MOTO SERVIS MIW Podgorica
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
madjo ovo su najgore opcije, katancenje i sve zivo uradis, dodju 4 bikca ubace u kombi i voze, mom drugaru iz carina u moskovskoj isto tako, .................... al prije 2 godine piaggio x8
risk,is what makes life worth living.
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Evo doslo vrijeme da kod kuce i kod zgrade vezemo motore za stub!Neka vidim da mu se neko primakne 99 mu ne gine!