P:Tomos Cross 50 Junior

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
-Alexandar--
Grijač guma
Grijač guma

Re: P:Tomos Cross 50 Junior

Post by -Alexandar-- »

...
Last edited by -Alexandar-- on 13 Feb 2012 15:16, edited 1 time in total.
-Alexandar--
Grijač guma
Grijač guma

Post by -Alexandar-- »

RRRRRRRR wrote:A vazda je bilo goveda,samo sto je problem sto ih je iz dana u dan sve vise! Nema nam druge nego da se kupuju sto deblji konopi za pogadjanja i trgovine! Jebiga!
Bravo govedino jedna smrdljiva....te tvoje govedje komentare zadrzi za sebe...a taj kanap koji spominjes upotrebi na najbolji moguci nacin i spasi i nas i sebe...
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

ALEKSANDAR...samo pomalo.nemoj ti meni na pm slat uzvicnike i usklicnike i pitanja.ja sam dao jednostavan komentar na pricu starijih bajkera,koje znam i kojima vise vjerujem u citavoj ovoj prici.ovo je forum i komentari su dozvoljeni.naravno...normalni komentari.meni nisi uvrijedio,a nisam ni ja tebe...tako i treba.ali svaki komentar bio da je negativan ili pozitivan treba primiti k znanju.osim toga,reagovao sam na sve ovo jer je meni rijec i dogovor nesto za sto bi ruku dao.inace i ja se zovem ALEKSANDAR i sad vidjeh da je ovaj motor u ILIJINO dvoriste...a on drzi perionicu u bijelu i mene odlicno zna.utoliko me jos vise iznenadjuje ako je ovu prodaju on dogovorio pa odustao....ali dobro,kad dodjes na raskrsnicu mozes da krenes i lijevo i desno...
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

sta se napravi od oglasa i tomosa :shifty:
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
Dakar_servis
Stoper
Stoper
Vozim: yamaha dt 125 r

Post by Dakar_servis »

ja sam prodavac, za gospodu lion, roki , i RRRRR , odustao sam od prodaje , niko nije kaparu ostavljao , NA VRIJEME SAM SVIMA JAVIO , a vasa prica je kako vi na to gledate , ja necu vase gluposti komentarisati
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

sto se mene tice...NISU GLUPOSTI, NEGO KOMENTARI.ali nebitno...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Spustite loptu , nema potreba za uvredama. Biću blag i reći da je bilo malo više igre gluvih telefona pa đe je puno otaca kilava đeca + vlasnik se predomislio a kum mu je sve bio dogovorio e to već kumovi moraju riješavat .poz
+1389+
stinger
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha XT600

Post by stinger »

Kako god prica bila... ovaj je motor odlican! Ima godina kao ja! :) greota je ovo neko da ne uzme
RRRRRRRR
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Pedale :-)

Post by RRRRRRRR »

Ja pojedoh govno izgleda,a i ti se dobro omrsi! Neznam ni tebe ni motor,i komentar se nije odnosio na vas nego na temu,a ja pojedoh govno sto je komentarisah u tvom oglasu i ne citajuci ga cijelog! Da ne duzim pricu ako imas nekih pitanja ovo ti je moj broj(067814878),da ne lajemo mnogo po forumu! A ja se covjeku javno izvinjavam,sto ispade da sam njega uvrijedio,nije bila namjera! A ja cu svakako svratiti do perionice da to ispravim!
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Ja bih predlozio da svi spustimo loptu i da nastavimo pricu bez uvreda.

Aleksandre, ovakva komunikacija nije dozvoljena na forumu. Iduci put ce ici ban na neko vrijeme. Necemo se nazivati govedima.

RRRRRRR, takodje te molim da spustimo loptu, vidim da si pogresno shvacen, ali svakako bih te zamolio da na podforumu Oglasi komentarises u skladu sa pravilima.

Topic bi sad zakljucao, ako se svi slazu i niko nema nista protiv?
I kad stojim tesko me pratiti...
Locked