NikGold wrote:Ovo si pravio da zaštitiš motor prilikom nedaj Bože pada a najbitnije je zaštititi dekla. Sa prslim plastikama moš vozit čitav život ali ako deklo pukne osta tu zato pitam
Crash barovi
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
Re: Crash barovi
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
potpuno si upravu! ali nisam vidio nacin kako bih ovaj "fabrički" model mogao zaštit i deklo. opet da ponovim, pedale idu preko njega i noga je tu. neka varijanta dodatka je možda moguća ali otom po tom. kao što napisah neđe, biće još nekih sitnica za dodavat.NikGold wrote:Ovo si pravio da zaštitiš motor prilikom nedaj Bože pada a najbitnije je zaštititi dekla. Sa prslim plastikama moš vozit čitav život ali ako deklo pukne osta tu zato pitam
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
NikGold wrote:Ovo si pravio da zaštitiš motor prilikom nedaj Bože pada a najbitnije je zaštititi dekla. Sa prslim plastikama moš vozit čitav život ali ako deklo pukne osta tu zato pitam
Barovi su "stariji" od dekla par santima, tako da pri polaganju motora dekla ne dolaze u dodir sa tlom. Mislio je Poka na sve, no nema kad da iznese sve detalje, hihihi.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- poka
- Ready for DAKAR

muka mi je priznat, ali i ti si UPRAVU!!sLowRider wrote:NikGold wrote:Ovo si pravio da zaštitiš motor prilikom nedaj Bože pada a najbitnije je zaštititi dekla. Sa prslim plastikama moš vozit čitav život ali ako deklo pukne osta tu zato pitam
Barovi su "stariji" od dekla par santima, tako da pri polaganju motora dekla ne dolaze u dodir sa tlom. Mislio je Poka na sve, no nema kad da iznese sve detalje, hihihi.
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Posto je Versys maltene nastavak KLE-a i slicni su mu ovi barovi pa zato pitam, ali ok.poka wrote: a sto se cijene tice, ne naplacujem ja NIko no oni!ne znam za cijenu, moras ga zvat.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- poka
- Ready for DAKAR

ne zamjeri, malo zajebancije!Lavlje-Srce wrote:Posto je Versys maltene nastavak KLE-a i slicni su mu ovi barovi pa zato pitam, ali ok.poka wrote: a sto se cijene tice, ne naplacujem ja NIko no oni!ne znam za cijenu, moras ga zvat.
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
odlican rad, i na endurice ovakve uvijek preko plastika idu roll barovi, kao sto slow rece kad padne i noga i dekla unutar istaju sacuvani
risk,is what makes life worth living.
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Bravo za majstora
Ja bih rekao da je ovo sasvim dovoljan paket zastite u nekim normalnim uslovima,a zajedno sa nosacem kofera potpuno odvaja motor od zemlje.
E za zastitu dekla po Prokletijama,treba prostrut onu zicu protiv odrona preko crash barovica
Pokas,ja bi sad skinuo ovu sirenu
Ja bih rekao da je ovo sasvim dovoljan paket zastite u nekim normalnim uslovima,a zajedno sa nosacem kofera potpuno odvaja motor od zemlje.
E za zastitu dekla po Prokletijama,treba prostrut onu zicu protiv odrona preko crash barovica
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
BuahahahaaaVeDzA wrote:Bravo za majstora![]()
![]()
![]()
E za zastitu dekla po Prokletijama,treba prostrut onu zicu protiv odrona preko crash barovica![]()
Samo?
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- poka
- Ready for DAKAR

VeDzA wrote:Bravo za majstora![]()
![]()
![]()