Necu ti pokazati za pare, endurasima ne naplacujem. Vec sam nedje pisao o krpljenju guma ali evo da ponovim. dva mala pajsera, fleke, ljepilo za gumu TipTop, ili Sintelan i pumpa. Moze i bez skidanja tocka, na enduro motorima ima prostora da se guma skine sa felme i izvuce unutrasnja izmedju felme i viljuske. Napumpas, vidis dje dusi, ostrim nozicem dobro ocistis i naneses ljepilo na gumu i na fleku, sacekas da se osusi na dodir i zalijepis fleku. Ljepilo za gumu se brze susi od Sintelana, pa ne moras da cekas. Namontiras spoljasnju na felmu i napumpas. Prilikom montaze spoljasnje pazi da pajserom ne ustines unutrasnju gumu jer mozes da je probijes. Kad skidas gumu sa felme pocinjes sa strane na kojoj je ventil, a kad montiras gumu pocinjes montazu sa strane suprotno ventilu. Dok sam ovo napisao mogao bih dvije gume okrpiti, a i lakse bi me palo.
ti si crni xt nema dana kad te ne vidim put zagorica, stani nedje javi se sparco akak nikola tegetna caponord etv 1000 cheers , volim malo van asfalta iako sam velik i tezak al marzochi 50mm off road vile , zicane felge i jos stosta mi dozvoljavaju upis u klub
sparco wrote:ti si crni xt nema dana kad te ne vidim put zagorica, stani nedje javi se sparco akak nikola tegetna caponord etv 1000 cheers , volim malo van asfalta iako sam velik i tezak al marzochi 50mm off road vile , zicane felge i jos stosta mi dozvoljavaju upis u klub
Ocu vala nema frke !
Eo danas idem da se vidim na kafu sa jednim momkom sto je kupio teneru novu, prvi mu je motor da se dogovaramo sto cemo i dje cemo.
Ja cu sledeca tri dana definitivno nedje idem pa ako ce ko samnom dobro dosao, ako ne idem sam pa neka mi je bog upomoc
Dobra ti je inicijativa da se endurasi odje predstave ali je odaziv nesto slab. Ocemo li ovih dana na jednu dobru enduro voznju? Ima li neko neki predlog?