Policija se ne javlja!

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Re: Policija se ne javlja!

Post by caesar »

poka wrote:ako dozvoljavaš :) , po meni bi trebao da podneseš pismenu žalbu/prijavu na slučaj. mislim na slučaj ne javljanja. nekako mi se to čini i kao neka građanska obaveza. jer od nekog nerviranja i diskusije ne tu temu, nemamo vajde. a na ovaj po meni najkulturniji način, možda sebi i nama svima omogućiš da se to ne ponovi. naravno ostaje MOŽDA, ali ipak mislim da bi trebalo.
+1

Jedino je uznemirujuće što se ne javljaju kad ih zovneš. Prenio sam sve što ti se desilo jednom mom drugaru koji radi u UP. Rekao mi je da ako izuzmemo nejavljanje da ti se oni tamo ne bi ni pojavili i da si ih dobio. Kad bi ih svi zvali da izađu na mjesto "zamalo pa udes" morali bi da imaju armiju policajaca. Vozača si ti trebao da prijaviš u nabližoj policijskoj stanici ukoliko imaš svjedoka da se to desilo. Ukoliko nemaš svjedoka možeš ipak prijaviti ali mrka kapa.

Dakle i nejavljanje i prekršaj ti treba da prijaviš u ovom slučaju.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Policija se ne javlja!

Post by NikGold »

ajdeeee, prosle godine bio sam na moru i coeku obili auto i zvao policiju koja mu je rekla da bi dosli ali njemaju benzina
+1389+
Post Reply