Pomoć oko registrovanja kluba
- Kolasinac
- Grijač guma

- Vozim: Honda VT750C
Re: Pomoć oko registrovanja kluba
Uputili su me na Centar za razvoj nevladinih organizacija i na njihovom sajtu (http://www.crnvo.me" onclick="window.open(this.href);return false;) su formulari za Statut i Odluku o osnivanju, samo treba ubaciti podatke... E, sad, nije baš sve najjasnije objašnjeno, ali mi je par ljudi sa foruma ponudilo da pogledam kako je to izgledalo kada su oni registrovali klub, tako da tu neće biti problema, valjda. Izgleda da ćemo sada samo registrovati NVO, a tek od naredne godine, kad otopli, početi sa aktivnostima. Ono što me buni jeste pominjanje pet potpisnika, ovdje, na forumu, jer u ovim dokumentima stoji da treba upisati podatke samo za troje. I, za samu registraciju NVO, kako sam obaviješten, nije potrebno nikakvo novčano ulaganje. Hvala svima za savjete i podršku, pa makar da se do proljeća te boje naprave, i neki plan za druženja.
- raven
- Stoper

- Vozim: yamaha mt 01
E vala vam je pojasnjeno citatom kolege da ne znam sto bi se trebalo rec vise. Ipak, kao sto sam rekao,kao neko ko je radio osnivacka akta i osnovao barem dvije NVO ,od mene i MK Podgorica mozete racunati na konkretnu pomoc bez mudrovanja. Moram reci da na forumu sve cesce primjecujem zajedljivost i neku negativnu energiju koja utemeljenje moze imati ili u necijoj intelektualnoj superiornosti nad drugima ili u malogradjanskom karakteru. Ni jedno ni drugo ne idu uz bajkersku filozofiju, zakljucio sam razgovarajuci sa ljudima koji voze motore.
-
Zoran R
Kolasinac wrote:Uputili su me na Centar za razvoj nevladinih organizacija i na njihovom sajtu (http://www.crnvo.me" onclick="window.open(this.href);return false;) su formulari za Statut i Odluku o osnivanju, samo treba ubaciti podatke... E, sad, nije baš sve najjasnije objašnjeno, ali mi je par ljudi sa foruma ponudilo da pogledam kako je to izgledalo kada su oni registrovali klub, tako da tu neće biti problema, valjda. Izgleda da ćemo sada samo registrovati NVO, a tek od naredne godine, kad otopli, početi sa aktivnostima. Ono što me buni jeste pominjanje pet potpisnika, ovdje, na forumu, jer u ovim dokumentima stoji da treba upisati podatke samo za troje. I, za samu registraciju NVO, kako sam obaviješten, nije potrebno nikakvo novčano ulaganje. Hvala svima za savjete i podršku, pa makar da se do proljeća te boje naprave, i neki plan za druženja.
Eto, vidis i sam da to nije neka filozofija. Mozes i sam, bez pare i dinara, samo malo volje i vremena.
Sa srecom !