MotoGP
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Re: MotoGP
Moto GP 
- Highway_Curves
- Grijač guma

- Vozim: nadam se jednom GS500F, CBF500
Valentino Rossi je osvojio Spanski Grand Prix i tako poveo u generalnom plasmanu Moto GP-ija.
Prešao je Danija Pedrosu 10 krugova prije kraja, i došao do prve pobjede u sezoni. Casey Stoner-u koji je završio na 3cem mjestu, nije narocito dobro islo tokom trke, al na kraju mi je djelovao zadovoljan.
Rossi, koji brani titulu sada ima 66 poena. Stoner drugi sa 54. Jorge Lorenzo, sada ima isto koliko i Pedrosa tj 41 poen. Imao bi 16 više da nije ispao sa staze pri kraju trke...

Prešao je Danija Pedrosu 10 krugova prije kraja, i došao do prve pobjede u sezoni. Casey Stoner-u koji je završio na 3cem mjestu, nije narocito dobro islo tokom trke, al na kraju mi je djelovao zadovoljan.
Rossi, koji brani titulu sada ima 66 poena. Stoner drugi sa 54. Jorge Lorenzo, sada ima isto koliko i Pedrosa tj 41 poen. Imao bi 16 više da nije ispao sa staze pri kraju trke...

- Highway_Curves
- Grijač guma

- Vozim: nadam se jednom GS500F, CBF500
http://www.motogp.com/en/news/2009/Ross ... ble+battle" onclick="window.open(this.href);return false;
Rossi and Lorenzo reflect on incredible battle

Sve u svemu, doktor doktorski, sad je koliko mi se čini, po 106 bodova za rosija, stonera i lorenca... ludooWith the 90,000 fans at Montmeló treated to an amazing MotoGP race on Sunday the two main protagonists were buzzing at the end of the 25 lap contest with World Champion Valentino Rossi breathless following his last corner triumph.
Having crossed the finishing line less than one tenth of a second in front of his Fiat Yamaha team-mate, Rossi exclaimed, “In Italian you would just say about that race, ‘Mama Mia!’. This battle with Lorenzo was very, very close. Our two bikes are set-up very well and we had the same pace so I knew we would get to the end of the race like that so it was fantastic.”
The Italian star continued, “It was a great race and we know that Lorenzo is very strong, so to try and beat him in the future we have to be at 100%. I’m so happy about today and my 99th GP win. It was so important to take this victory here in Barcelona, more than just the 25 points, because for me, for my team and for the crowd it is just fantastic, so I think the show was unbelievable.”
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
danasnja trka je bila bas dobra
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
trka je bila ludilo...ja sam je tek sinoc gledao tj snimak...jer zbog pomenutog skupa smo kasnije stigli a ne stigoh na live prenos.....al DOKTOR JE DOKTOR bez daljnjeg....

- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
LJUUUUUUUUUUUDIIIIIIII!!!!!!!!! sad gledam snimak, ma kakav snimak, gledam SVEEEEEE SNIMKE na youtube koje mogu da nađem!! Doktor je doktor, kakvo preticanje na kraj, kakvo držanje, kakav potezzzz alooooooooooo što je onooo!!!! Lorenzu kapa dolje, dosta je i izdržao pod ovakvim ludakom 
ko zna italijanski neće moć a da se ne uživi i poslije 10 puta gledanja ovoga snimka, sa ovim komentarima
http://www.youtube.com/watch?v=VfQtaZ18 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
ko zna italijanski neće moć a da se ne uživi i poslije 10 puta gledanja ovoga snimka, sa ovim komentarima
http://www.youtube.com/watch?v=VfQtaZ18 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
- seki_
- Biker wannabe

- Vozim: Cpi Hussar 50
nemam pojma sta pricaju komentatori al sam se uzivio bio....
a rossi svaka mu cast a i lorenzu . . . fenomenalno, a kako mi krivo sto nisam gledao cijelu trku
a rossi svaka mu cast a i lorenzu . . . fenomenalno, a kako mi krivo sto nisam gledao cijelu trku
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
svaka cast i lorencu i ostalima ali dzaba im sve izgleda....majstor je majstor i to veliki!!!ja mislim da je ovo prosto ne ponovljivo i da se ovako nesto vise nece radjati!!! a ovoga puta kao i svaki put....drzi ih pod pritiskom dise im za vrat i kad misle nece...i opuste se, on doktor u poslednjoj krivini opaaa i naravno prvi....ma svaka mu cast zaista 
- mixa
- Grijač guma

- Vozim: Bratov Fazer 400
Ja cu morati da skoknem do doktora da me pregleda, jer nisam siguran da mi je srcka ostala zdrava poslije ona dva potonja kruga. Ono nije bila voznja, ono je bio nizak let. Fantasticna voznja obojice, mada ipak moram primjetiti da je Lorenzo imao par gresaka u zatvaranju, ali dobro, zar borbe.
Nadam se da cemo u nastavku sezone gledati jos ovakvih trka.
Nadam se da cemo u nastavku sezone gledati jos ovakvih trka.
-
hornetmali
- Grijač guma

evo kalendara za 2010
Motomondiale - Calendario provvisorio 2010
11 Aprile - Qatar* - Losail
25 Aprile - Giappone - Motegi
2 Maggio - Spagna - Jerez
23 Maggio - Francia - Le Mans
6 Giugno - Italia - Mugello
20 Giugno - Gran Bretagna - Silverstone