UGROZIO SEBE I DRUGE
Policija traži mladića koji je izvodio vratolomije na motoru
“Iša' je, svega mi, jedno 250! Vidi ga druže, jedno trista ide... Što je ovo druže, kakva avetinja, majko mila”, ushićeno uzvikuju
Policija provjerava ko je mladić koji motorom juri velikom brzinom, ugrožavajući svoj i živote drugih ljudi.
“Vijestima” je juče nezvanično saopšteno da se provjerava snimak koji je postavila osoba pod imenom Stefan Radović na sajtu Youtube, na kojem se vidi suluda vožnja motorom, čak i na samo zadnjem točku.
Snimak je uklonjen nakon što su “Vijesti” juče objavile tekst o vratolomnoj vožnji motora, najvjerovatnije “suzukija”, registarskih oznaka BR AJ56, putem prema kružnom toku na Zabjelu i u suprotnom smjeru ka Zeti. Na sajtu Youtube juče nije bilo ni ostalih snimaka sa sličnim ludorijama istog autora.
“Vijesti” nezvanično saznaju da policija juče nije utvrdila ko je vlasnik, a ko vozač motora. Ako i kada utvrde identitet vozača koji je izvodio vratolomije, on će biti pozvan na razgovor, nezvanično je saopšteno iz policije “Vijestima”.
Na dvominutnom snimku, postavljenom 6. januara, vidi se opasna vožnja motorom koju su snimila dvojica mladića, najvjerovatnije vozačevih prijatelja. Dok kraj njih prolazi ogromnom brzinom, snimatelji komentarišu da ide brzinom od 250 kilometara na čas...
“Iša' je, svega mi, jedno 250! Vidi ga druže, jedno trista ide... Što je ovo druže, kakva avetinja, majko mila”, ushićeno uzvikuju.
Teško je reći sa kakvom kaznom bi se suočila “mlada nada”, kako “snimatelji” zovu vozača, zbog po život opasne vožnje, s obzirom na to da su novim Zakonom o saobraćaju predviđene oštre kazne i za puno blaže prekršaje.
Ista osoba je u proteklih godinu postavila više sličnih snimaka na sajt Youtube, ali su juče svi uklonjeni. I na tim snimcima se vidi suluda vožnja gradskim ulicama, a u jednom od komentara pomenuto je da bi i nekadašnji višestruki prvak svijeta u motociklizmu Valentino Rosi “bio ponosan na njega”.
Na jednom od snimaka navedeno je da je za kameru i montažu bio zadužen Boris Ilinčić, a gledaocima je poručeno da “to ne probaju kod kuće”.
izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Povodom snimka vožnje motocikla na jutjubu (youtube) ...
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Re: Povodom snimka vožnje motocikla na jutjubu (youtube) ...
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Ljudi neka ga,mali umije da vozi pa neka se jarca.Na kraju krajeva njegov motor i zivot.Ovo sto je snimljeno je van grada pud aerodroma onom pravinom.Lijepo je sto mi pokusavamo da ostavimo lijep utisak o motoristima,ali to se nikad nece promijenit i mi cemo vazda bit markirani kao losi momci i bitange u saobracaju.
Sto vam je,koliko vas ljudi potajno ne voli jer ste motoristi a to im je sinonim za lose momke,ali im se zato djevojke i zene pale
Ovoga malog licno znam i vozi komad vremena a nema puno godina,pa neka ga.Kroz grad tu i tamo ga stisne,ali nije los decko...na kraju krajeva ako sto bude "sam pao,sam se ubio"
Vozili mi polako i pristojno ili divljali vazda ce nas policija i drustvo proganjat,tako da...boli nas kur.c
p.s.Isti mi divljamo kad nam dodje,kroz grad ili na otvoreno!
Sto vam je,koliko vas ljudi potajno ne voli jer ste motoristi a to im je sinonim za lose momke,ali im se zato djevojke i zene pale
Ovoga malog licno znam i vozi komad vremena a nema puno godina,pa neka ga.Kroz grad tu i tamo ga stisne,ali nije los decko...na kraju krajeva ako sto bude "sam pao,sam se ubio"
Vozili mi polako i pristojno ili divljali vazda ce nas policija i drustvo proganjat,tako da...boli nas kur.c
p.s.Isti mi divljamo kad nam dodje,kroz grad ili na otvoreno!
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Ne daj Boze da mu pukne guma ili macka izleti na put...katapultirala bi ga toliko daleko da bi se mora prijaviti kontroli letenja. A to sto bi motor od blizu 200 kg mogao da proleti nekome kroz auto, to je druga prica. I onda bi ga neko zalio...Ako mu je zivot dosadio, ima drugih nacina da se smakne da ne ugrozava druge. Treba njemu napravit da su mu ledja meksa od trbuha, pa da se nauci pameti.....izgleda da je nejebica uzela danak
"Il me zeni il tamburu kupi, ja u nesto udarati moram" 
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
Citizen Pg
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsxr750
ja ga ne osudjujem, sam snosi svoje posledice, samo da ne ugrozi nekog drugog nedaj Boze... mada cim vozi ovako po gradu ugrozava i druge to znam... mlad je, koliko god misli da zna nema jos iskustva zivotnog sto znaci da ne razmislja mnogo...
- Orion
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha YBR250, Alfa Romeo 156
Mali je kompletni idiot... mada priznajem, talentovani idiot!!! A onda meni koji niti sam idiot, a niti sam talentovan,, uzmu vozacku jer sam vozio 83km/h...
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
hahahahhahahahhahOrion wrote:Mali je kompletni idiot... mada priznajem, talentovani idiot!!! A onda meni koji niti sam idiot, a niti sam talentovan,, uzmu vozacku jer sam vozio 83km/h...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Rvasanin
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki Versys 650
+1Orion wrote:Mali je kompletni idiot... mada priznajem, talentovani idiot!!! A onda meni koji niti sam idiot, a niti sam talentovan,, uzmu vozacku jer sam vozio 83km/h...
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Problem je sa ovakvim balvanima sto vazda sa sobom prije vremena odvedu u grob i par neduznih...
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Policija oduzela "suzuki" mladiću koji je izvodio vratolomije
“Vijesti” nezvanično saznaju da je policija do sada zbog brze vožnje tri puta oduzimala motore Radoviću

Policija je juče Stefanu Radoviću oduzela motor “suzuki”, registarskih oznaka BR AJ56, nakon što je utvrđeno da je jurio velikom brzinom, ugrožavajući svoj život i živote drugih ljudi.
Prema informacijama “Vijesti” iz policije, Stefan je sa majkom došao u Područnu jedinicu Podgorica juče oko 14 časova, gdje je saslušan u svojstvu svjedoka.
On je, prema istim izvorima, tvrdio da je snimak objavljen na sajtu Youtube na kojem se vidi suluda vožnja napravljena prije godinu i da nije vozio 200 kilometara na sat, kako su komentarisali njegovi drugovi dok su ga snimali.
Iz policije je “Vijestima” saopšteno da je motor privremeno isključen iz saobraćaja i da će oni preduzeti “sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti u skladu sa važećim zakonskim propisima”.
“Vijesti” nezvanično saznaju da je policija do sada zbog brze vožnje tri puta oduzimala motore Radoviću, a protiv njega je napisano desetak prijava zbog kršenja saobraćajnih propisa.
Snimak sulude vožnje, čak i samo na zadnjem točku, uklonjen je nakon što su “Vijesti” u utorak objavile tekst o divljanju na putu prema kružnom toku na Zabjelu i u suprotnom smjeru ka Zeti.
Sa sajta Youtube uklonjeni su i ostali Radovićevi snimci sa sličnim ludorijama.
Na dvominutnom snimku, postavljenom 6. januara, vidi se opasna vožnja motorom koju su snimila dvojica mladića, najvjerovatnije vozačevih prijatelja. Dok kraj njih prolazi ogromnom brzinom, snimatelji komentarišu da ide brzinom od 250 kilometara na čas...
“Iša' je, svega mi, jedno 250! Vidi ga druže, jedno trista ide... Što je ovo druže, kakva avetinja, majko mila”, ushićeno uzvikuju.
Teško je reći sa kakvom kaznom bi se suočila “mlada nada”, kako “snimatelji” zovu vozača, zbog po život opasne vožnje, s obzirom na to da su novim Zakonom o saobraćaju predviđene oštre kazne i za puno blaže prekršaje.
Ista osoba je u protekloj godini postavila više sličnih snimaka na sajt Youtube, na kojima se se vidi suluda vožnja gradskim ulicama, a u jednom od komentara pomenuto je da bi i nekadašnji višestruki prvak svijeta u motociklizmu Valentino Rosi “bio ponosan na njega”.
„Montažer” vozio pijan i bez dozvole
Na jednom od snimaka vožnje motora navedeno je da je za kameru i montažu bio zadužen Boris Ilinčić, a gledaocima je poručeno da “to ne probaju kod kuće”.
"Montažer" je takođe poznat policiji.
“Ilinčiću je napisano 12 prijava zbog kršenja saobraćajnih propisa. Imao je prijave zbog vožnje bez vozačke, preticanja, vožnje u alkoholisanom stanju...”, istakao je sagovornik “Vijesti” iz policije.
Izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
“Vijesti” nezvanično saznaju da je policija do sada zbog brze vožnje tri puta oduzimala motore Radoviću

Policija je juče Stefanu Radoviću oduzela motor “suzuki”, registarskih oznaka BR AJ56, nakon što je utvrđeno da je jurio velikom brzinom, ugrožavajući svoj život i živote drugih ljudi.
Prema informacijama “Vijesti” iz policije, Stefan je sa majkom došao u Područnu jedinicu Podgorica juče oko 14 časova, gdje je saslušan u svojstvu svjedoka.
On je, prema istim izvorima, tvrdio da je snimak objavljen na sajtu Youtube na kojem se vidi suluda vožnja napravljena prije godinu i da nije vozio 200 kilometara na sat, kako su komentarisali njegovi drugovi dok su ga snimali.
Iz policije je “Vijestima” saopšteno da je motor privremeno isključen iz saobraćaja i da će oni preduzeti “sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti u skladu sa važećim zakonskim propisima”.
“Vijesti” nezvanično saznaju da je policija do sada zbog brze vožnje tri puta oduzimala motore Radoviću, a protiv njega je napisano desetak prijava zbog kršenja saobraćajnih propisa.
Snimak sulude vožnje, čak i samo na zadnjem točku, uklonjen je nakon što su “Vijesti” u utorak objavile tekst o divljanju na putu prema kružnom toku na Zabjelu i u suprotnom smjeru ka Zeti.
Sa sajta Youtube uklonjeni su i ostali Radovićevi snimci sa sličnim ludorijama.
Ista osoba je u protekloj godini postavila više sličnih snimaka na sajt Youtube, na kojima se se vidi suluda vožnja gradskim ulicama, a u jednom od komentara pomenuto je da bi i nekadašnji višestruki prvak svijeta u motociklizmu Valentino Rosi “bio ponosan na njega”.
„Montažer” vozio pijan i bez dozvole
Na jednom od snimaka vožnje motora navedeno je da je za kameru i montažu bio zadužen Boris Ilinčić, a gledaocima je poručeno da “to ne probaju kod kuće”.
"Montažer" je takođe poznat policiji.
“Ilinčiću je napisano 12 prijava zbog kršenja saobraćajnih propisa. Imao je prijave zbog vožnje bez vozačke, preticanja, vožnje u alkoholisanom stanju...”, istakao je sagovornik “Vijesti” iz policije.
Izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
"...Prema informacijama “Vijesti” iz policije, Stefan je sa majkom došao u Područnu jedinicu Podgorica juče oko 14 časova, gdje je saslušan u svojstvu svjedoka..."
A, vrh!
Konacno djecak bez plejstejsna i LCD glave. Ziv bio djecace!
A, vrh!
Konacno djecak bez plejstejsna i LCD glave. Ziv bio djecace!
Hold your horses, man
Freeride
Freeride