1. MOTO SHOW, Delta City (5., 6. i 7. April)
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
Re: MOTO SHOV
bmw 650 gs
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Drugari,
Ja bih samo 'teo da pohvalim ljude koji su organizovali ovu akci'u; sto su nas, prije svega, posle duzeg vremena sve okupili da se malo druzimo i sto su na jedan jako lijep nacin skrenuli paznju javnosti na nas i na probleme koji nas tiste.
Pozdrav svima do sljedece akcije i sljedeceg druzenja
!
Aj ziveli!
Ja bih samo 'teo da pohvalim ljude koji su organizovali ovu akci'u; sto su nas, prije svega, posle duzeg vremena sve okupili da se malo druzimo i sto su na jedan jako lijep nacin skrenuli paznju javnosti na nas i na probleme koji nas tiste.
Pozdrav svima do sljedece akcije i sljedeceg druzenja
Aj ziveli!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
-
tdm93
- Grijač guma

- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
BMW F 650 GS crne boje, tablice, ipak, neću da pišemFalco wrote:Momci svaka vam cast! Srce ste mi napunili.
A divljaci su stara prica, zbog njih nas mnogi smatraju divljacima.
I zna li neko sta vozi Dragan Soc? Bas bi me interesovao podatak.
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
Što se kaciga tiče, ne slažem se sa izrekom ,,njihova glava, njihov izbor'', bar ne na ovakvim događajima, jer to je prije svega društveno neodgovorno (na kraju krajeva i krši se zakon, pa samim tim tu i nema rasprave), te odličan izgovor za one kojima se traže razni ustupci. Npr. do kraja ovog mjeseca bi trebalo da se riješi pitanje punog kaskog osiguranja za motocikle i da se samim tim isti mogu kupovati na lizing. Generalni stav na početku razgovora je bio: ,,Kome treba da izađemo u susret, onima koji su zaista rizični, onima koji ...'' Treba li sada da nabrajam sve ostale stereotipe? U svakom društvu (ne odnosi se samo na društvo motociklista) najglasniji su oni najbahatiji i najnevaspitaniji, i ako ostatak društva to ne osudi naravno da će nas poistovetiti sa manjinom. Zato je stav ,,njihova glava, njihov izbor'' neprihvatljiv.Citizen Pg wrote:ja ne znam sto ste napali ove desetine bez kaciga, njihov izbor, ne voze vasu glavu nego svoju... ako onu nemaju u glavu, pored toga sto se toliko bruji oko kaciga kao najbitniji dio opreme, onda im niko pomoci ne moze...
a ono dizanje na zadnji stvarno bez komentara, u onoliku guzvu da se dokazu nije mi jasno cemu to... eno aluminijski, sipcanik pa dizi koliko oces...
turiranje obavezno da se osjeti ta silina i moc
Lavovski dio posla je odradila gospođica Vanja Kljajević iz ,,Drugačije Radio Stanice'' te joj se i ovim putem zahvaljujem.Ivan Grozni wrote:Drugari,
Pozdrav svima do sljedece akcije i sljedeceg druzenja!
Aj ziveli!
Sledeće zakazano druženje nema tako lijep povod, ali ...
U utorak (09.April 2013 god.) u Beer Biker Club-u (Budva) sa početkom u 20 časova održava se humanitarno Rock veče.
Cjena piva 1€. Nastupaju budvanski bendovi: ,,Montenegrosingersi'', ,,Old Timersi'' i ,,Tate''.
Sav prihod + dobrovoljni prilozi će biti upalćeni maloj Tijani kojoj je neophodna transplatacija srca.
Motociklisti, rokeri, građani i svi ljudi dobrog srca koji žele da učestvuju u ovoj akciji mogu tog dana počevši od 10 ujtro da u Beer Biker Club-u daju prilog.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
sLowRider wrote:Mene je posebno odusevio filter ulja na suzuki stroma. Kuku.
ludiiii....
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Re: 1. MOTO SHOW, Delta City (5., 6. i 7. April)
Odlicno ste ovo organizovali, svaka cast, sve pohvale za organizatore. Zao mi je sto nijesam mogao da vam se pridruzim, bio sam na poslu. I zao mi je sto na forumu niko ni jedne rijeci nije napisao o organizaciji ovog defilea prije nego sto je odrzan.
- LuTheDuck
- Grijač guma

- Vozim: uglavnom mene vozaju
ja sam odusevljen velicinom skupa (nijesam ocekivo da ce biti ovoliko izlozenih motora i opreme... razbolio sam se stvarno dobro, pao u depresiju itd
svi ste vi krivi 
elem, sto se kaciga tice - skup ili ne, kad su se vrnuli pred deltu ja bi ih kaznio...
dodatno, ne znam sjeca li se ko onog clanka o covjeku koji je bio clan povorke protiv nosenja kaciga u USA (oni su tu mnogo liberalniji) pa je u toku povorke pao i izgubio glavu u udaru!!!
niko ko sjeda na motor ne cini to da bi pao, ali se NIKAD NE ZNA...
sigurnost prvo!
elem, sto se kaciga tice - skup ili ne, kad su se vrnuli pred deltu ja bi ih kaznio...
dodatno, ne znam sjeca li se ko onog clanka o covjeku koji je bio clan povorke protiv nosenja kaciga u USA (oni su tu mnogo liberalniji) pa je u toku povorke pao i izgubio glavu u udaru!!!
niko ko sjeda na motor ne cini to da bi pao, ali se NIKAD NE ZNA...
sigurnost prvo!
I was born to be the best, number one and nothing less
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Ljudi pravo cu vi reć da me boli briga ko nosi kacigu a ko ne , to je lični izbor od toga oćeš li glavom kočit i unesrećit i sebe i familiju i društvo do onog manje bitnog a to je zakon i zakonske posledice.
Radi se čisto o tome da smo se skupili da skrenemo pozitivnu pažnju na moto populaciju, da smo svi do jednog odgovorni i savjesni članovi društva i kao takvi možemo da tražimo da nam se izađe u susret u vezi nekih pitanja tipa ukidanja poreza na luksuz, periodične registracije ...
Molba organizatora je bila da pokušamo da budemo što kulturniji a neki (e ođe ako znam kako da okarakterišem pojedine a da to nebude previše uvredljivo
) to nisu bili u stanju da ispoštuju. A još i da dodamo tome da je svako dizanje na točak rizično na livadi a da nepričam u onolikom stadu motora još pogotovo ako to rade neki kojima je oprto i na dva točka.
Kako god koliko vidim reakcije su pozitivne
ps. samo mi nije jasno par ljudi koji su doodili a nikad neregistruju motor ili ga voze na strane tablice i skoro uvijek bez kacige jer njih ova naša priča neinteresira
Radi se čisto o tome da smo se skupili da skrenemo pozitivnu pažnju na moto populaciju, da smo svi do jednog odgovorni i savjesni članovi društva i kao takvi možemo da tražimo da nam se izađe u susret u vezi nekih pitanja tipa ukidanja poreza na luksuz, periodične registracije ...
Molba organizatora je bila da pokušamo da budemo što kulturniji a neki (e ođe ako znam kako da okarakterišem pojedine a da to nebude previše uvredljivo
Kako god koliko vidim reakcije su pozitivne
ps. samo mi nije jasno par ljudi koji su doodili a nikad neregistruju motor ili ga voze na strane tablice i skoro uvijek bez kacige jer njih ova naša priča neinteresira
+1389+
- Asta
- Stoper

- Vozim: Yamaha FZ6N
Istina... Nas troje iz bara krenuli da vozimo put pg-a (dogovorena ruta bila BR-PG-CT-TV-BR) i tacno kod kruznog cujemo motore (na nase veliko iznenadjenje) i pridruzujemo se defileu... Mislim da bi bilo jos vise motora da se malo vise pricalo o ovom defileu jer vecina nas nije uclanjeno u neki klub i samim tim nismo upuceni u neke stvari. Znam da bi sigurno jos 10tak motora iz bara doslo...negoo sledeci putjovan wrote: I zao mi je sto na forumu niko ni jedne rijeci nije napisao o organizaciji ovog defilea prije nego sto je odrzan.
-
Citizen Pg
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsxr750
ni ja nisam znao za defile uopste, nego dodjoh slucajno taman kad se krecalo...
sto kaze jovan trebalo je par rijeci unaprijed napisati o defileu...
sto kaze jovan trebalo je par rijeci unaprijed napisati o defileu...