Reparacija kacige
-
VitaminC
- Biker wannabe

- Vozim: Aprilia Scarabeo
Re: Reparacija kacige
Ko treba da dobije?
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Magnus moto. I ja čekam jednu 
Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-
VitaminC
- Biker wannabe

E dobro onda, da znam.
Kod njih sam bio isto, slab izbor u radnji....
"U katalogu imate sve"
"Ali meni pare nisu u katalogu" - pomislih....
Kod njih sam bio isto, slab izbor u radnji....
"U katalogu imate sve"
"Ali meni pare nisu u katalogu" - pomislih....
-
LION
- Test vozač kaskader

Evo kolega posto si pomenuo nolan n104 za 330e...da se nadovezem.Ima je u vgmoto.Posto sam ja bez dlake na jeziku i odje me neki zbog toga vole i ne vole/mada me zabolje za to/,evo istinita prica...podjem ja nolan 104 da kupim u vg moto i posto su na popust/ako su i dalje,jer im se nezna/dobijem cijenu na 250e....povoljno ali po meni trenutno skupo...dodjem kuci,kad zvoni telefon i kaze momak,,dobili ste dodatni popust od gazde,za 230e je vasa,,,reko sacekajte 3-4 dana 99 posto je uzimam/on kaze,,moze,,/...dodjem poslije 4 dana,kad gazda u radnju...ja reko doso sam za kacigu,medjutim gazda kaze,e sad vam je nemozemo dati na 230e.na moje pitanje,zasto...kako...zbog cega...nisam dobio odgovor...ne sekiraju se oni mnogo,i bas ih zabole ona stvar za musterije i za rijec.Ali dobro,srijecemo to u svakodnevnom zivotu,lazemo jedni druge,podapinjemo jedni drugima nogu,dajemo lazna obecanja...pojedini su ogrezli u tome...tako da me iskreno te stvari ne cude.Uglanom vgmoto je samnom sa mojim rodjakom,par prijatelja i drugova ZAVRSIO...pa i ne zasluzuju bolje zar ne.Ja se ne sjecam kad mi je iz radnje poslednji put izasla nezadovoljna musterija...na kraju zivim od mog posla.Kolega da ne duljim,nemoj reparisat staru kacigu jer je odradila svoje,kupuj novu i to je to.Pa glavu nam cuva...nazalost ja koji sam glavat i povelik nemam bas veliki izbor,pa su me ovi drk.si iz vgmota dodatno iznervirali jer su imali xxxl....ko zna zasto je to dobro.Sretna kupovina.
-
VitaminC
- Biker wannabe

Ta radnja je u pitanju, cuo sam i ja za popust 22%...
Opet, radi se o tom sto je pomenuti Nolan sjeo na moju glavu bolje nego ijedna kaciga koju sam ikad u zivotu probao...A 3xl velicina!
Sa druge strane, glavu mi nece sačuvati skuplja ili jeftino nija kaciga tako da mi nije neophodno da je imam po svaku cijenu.
Potraga se nastavlja...
Opet, radi se o tom sto je pomenuti Nolan sjeo na moju glavu bolje nego ijedna kaciga koju sam ikad u zivotu probao...A 3xl velicina!
Sa druge strane, glavu mi nece sačuvati skuplja ili jeftino nija kaciga tako da mi nije neophodno da je imam po svaku cijenu.
Potraga se nastavlja...
-
Oliver
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki Bandit 1200
Paaaa sad, ja ne ocekujem da me kaciga stiti samo pri padu. Mora da dobro dihtuje da ne odu sinusi, da je tiha da sacuvam sluh, da je udobna da mi ne ometa koncentraciju tako da uzivam u voznji a ne da razmisljam sto ne uzeh bolju kacigu sad bi mi bilo ljepse...nema vece muke nego kad kaciga ne valja pa ti to kvari cio dozivljaj. Svakako treba gledati u cjenovnom opsegu koji sebi mozes da priustis ali ima jedna stara izreka - najskuplje je kad nisi zadovoljan.
Sent from my Telenor_Smart_HD using Tapatalk 4 Beta
Sent from my Telenor_Smart_HD using Tapatalk 4 Beta
-
VitaminC
- Biker wannabe

Tacno tako. Sa ovom kacigom je sve na svom mjestu dok mi je na glavi.A probao sam ih... pa jedno 20-ak u zivotu.
Tačnije, ima jedna stvar koja mi ne odgovara. Kacigu ne mogu da stavim dok je u spustenom polozaju. Dakle moram je otvoriti i onda skinuti/staviti na glavu.
Sve ostalo, ali bas sve je kako mi odgovara.
Tačnije, ima jedna stvar koja mi ne odgovara. Kacigu ne mogu da stavim dok je u spustenom polozaju. Dakle moram je otvoriti i onda skinuti/staviti na glavu.
Sve ostalo, ali bas sve je kako mi odgovara.