Kupovina kacige

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Slavo
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Honda Hornet

Re: Kupovina kacige

Post by Slavo »

Ako trazis jeftiniju varijantu onda pogledaj u VG Moto , imaju Grex kacige koje su jeftinije (80+ eura), onda imas LS2 u Magnus Moto i one su ti jeftinija varijanta (http://www.vijesti.me/vijesti/moto-show ... nak-193225" onclick="window.open(this.href);return false;) mada i one su kineske ali su homologovane (valjda ih nebi smjeli prodavati da nisu) u svakom sl. sigurno su neuporedivo bolje od tih kineza i sto kaze kolega mozes na licu mjesta da probas odgovara li ti , jer jako je bitna i velicina kacige. Ako uzmes manju i bude ti uska glava ce da te boli , ako uzmes vecu ni to ne valja jer ce da ti igra oko glave i nije sigurna :naughty:

ps. ove LS2 imas na aliexpres ako ti to sto znaci
NK_Biker
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Malaguti Madison

Post by NK_Biker »

Znam, nasao sam je, ali sad i ja razmisljam jbg sta ako promasim velicinu i bacio pare. :think:
Image
Slavo
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Honda Hornet

Post by Slavo »

onda podjes nedje probas LS2 na licu mjesta, vidis koja ti velicina treba i narucis takvu te velicine
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

Podji u Magnus Moto, imas LS2 sve modele, ako je 95 EUR kolko je bila cijena sad na sajmu skupa, onda ne znam sto je jeftino.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
NK_Biker
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Malaguti Madison

Post by NK_Biker »

Dogovoreno ljudi, moram pogledat ;)
Image
Post Reply